Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Barmanská událost jara v Brně! Manifest contest vyvrcholí v Cabaret des Péchés

PR článek

Zajímavá barmanská událost se uskuteční ve středu 26. dubna v baru Cabaret des Péchés v brněnském paláci Jalta. V rámci večera, který je veřejně přístupný, se představí vybraní barmani z celé České republiky. Ti se zúčastnili soutěže Manifest Contest, kterou připravil superpremiový Jägermeister Manifest. V rámci večera se mohou návštěvníci těšit na exkluzivní míchané nápoje od mistrů svého řemesla. Finále soutěže začne v 16:30 a vstup je zdarma.

Celkem sedm finalistů změří své schopnosti na finálovém večeru. Ti byli vybrání na základě návštěv poroty v jejich domovských barech po celé republice. Nejlepších pět vyhraje voucher, který je akredituje na pěti denní trip do německého Wolfenbüttellu-domova Jägermeisteru a navštíví také top podniky v rámci barmanské scény v Berlíně, která úzce se značkou Jägermeister spolupracuje. 

Celkové vítěze vybere porota složená z odborníků. Mezi nimi jsou jak barmani, tak zástupci značky, kdy jedním z hostů bude také Nina Eggeling, šéfka spolku Hubertus Circle, který spojuje barmany z celé Evropy a pomáhá jim sdílet zkušenosti a posouvat jejich umění v remeslu mixologie dál.  

Soutěžit se bude ve třech disciplínách. Prvním úkolem bude namíchat a odprezentovat vlastní signature drink a perfect serve, s kterými do finále postoupili. Hodnotit se bude několik parametrů od chuti, aroma, až po design, serving ale i techniku přípravy. Další zkouškou bude tzv. Mystery box. Ten spočívá ve vylosování jedné ze tří nejdražších bylin světa – šafránu, kardamomu nebo vanilky. Následně musí barman namíchat drink Highball na bázi superpremiové řady Jägermeister Manifest a vybrané byliny a odprezentovat v rámci časového limitu. Třetí úkol je překvapením, které pobaví samotné barmany ale také diváky. Moderátorem večera bude Hanny Firla, o hudební doprovod se postará DJ Deadway a těšit se můžete nejen na nádherné prostředí podniku Cabaret des Péchés, ale i signature cocktaily na bázi novinky Manifest. Facebook událost zde.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, Barmani, Gastronomie, Soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Barmanská událost jara v Brně! Manifest contest vyvrcholí v Cabaret des Péchés  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.