Počasí dnes19 °C, zítra24 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Sedmdesát let svoji. Manželé ze Znojma oslavili platinové výročí svatby

Neuvěřitelných sedmdesát let společného života oslavili manželé Konečtí ze Znojma. Dvojici, která si své ano řekla 4. října roku 1952 na znojemské radnici, poblahopřálo k výjimečnému výročí vedení města.

Celý život strávili věrni sobě navzájem i znojemským firmám, v nichž pracovali po dekády. Rodačka ze Znojma Markéta Konecká dělala v podniku na výrobu obuvi, zatímco její manžel, původem z Kuchařovic na Znojemsku, byl zaměstnancem Motorpalu. Nyní se partneři dočkali výročí platinové svatby. 

Při cestě k unikátnímu životnímu milníku, jenž je pojmenovaný podle jednoho z nejdrahocennějších kovů, se manželům Koneckým narodily dvě děti. Radost přineslo dvojici do života rovněž pět vnoučat a čtyři pravnoučata.

Pevný svazek, který manžele pojí, ocenil s novým rokem místostarosta města Znojma Jan Blaha (ANO), který manželství označil za neskutečné, nádherné a úctyhodné. Partnerům k platinovému výročí pogratuloval, popřál hodně zdraví a mnoho dalších společných let. 

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Radka Antonínová

Štítky výročí, manželství, svatba, znojmo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sedmdesát let svoji. Manželé ze Znojma oslavili platinové výročí svatby  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.