Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Rozhodněte o svém času a pohodlí

PR článek

Už to vnímáte? Cinkání rolniček, vůně čokolády z adventních kalendářů a nekonečné fronty v každém obchodě. Ano, Vánoce jsou již za rohem. Ale buďte v klidu, nechceme vás stresovat. Máme pro vás řešení, jak si uchovat alespoň trochu té pohody.

Hlavním řešením je zcela jistě úspora času a větší pohodlnost, což vám bohužel veřejná doprava nezajistí. Nebudete mít jistotu, že si sednete na volné místo nebo váš spoj nebude mít zpoždění. Proto se letos Vánoce ponesou v duchu: Rozhodněte o svém času a pohodlí!

CAR4WAY má v ulicích Brna 100 vozů, které můžete jednoduše využít. Stačí k tomu pouze mobilní telefon a za pár kliknutí už jste páni svého času a klidu. Zarezervujete si jakýkoliv vůz ve vašem okolí a můžete se vydat do víru velkoměsta na vánoční nákupy. Po cestě zamáváte čekajícím na autobusové zastávce a do obchodů dorazíte dříve, než se stihnou utvořit fronty. Hlavně to nejlepší! Všichni známe situace, kdy si řekneme, že všechny tašky prostě pobereme, abychom nemuseli jezdit znovu. To teď řešit nemusíte, protože vše dáte do kufru a pokračujete dál.

Oni zrovna v tomto obchodě nemají to, co jste hledali? Však to nevadí. Nemusíte se trmácet přes celé město do dalšího obchodu s taškami v ruce. Během chvíle tam přejedete půjčeným vozem a máte jistotu, že každý váš blízký najde pod stromečkem přesně to, co si přál. Na výběr máte tři typy vozů značky ŠKODA, kterými jsou Fabia Combi, Scala nebo Karoq. Vyberte si ten pro vás nejvhodnější nebo vystřídejte všechny.

Jestli je mezi vámi nějaký Grinch, který Vánoce moc neřeší a více se těší na silvestra, protože je to doba oslav a setkání všech přátel, je tu zcela jiná služba, která zaručí pohodlí. Každý ví, že zažít začátek nového roku někde na horách je to nejlepší, ale už se tam nikomu z nás nechce jet vlakem, protože návrat zpátky je někdy fakt bolestivý. CAR4WAY nabízí i zapůjčení vozů na určitou dobu, takže můžete pobrat celý svůj tým přátel a vyrazit společně vstříc novým zážitkům.

Nebojme se společně opustit zaběhlé stereotypy vánočních svátků a udělejme krok dopředu. Ať jsou ty svátky klidu a pohody fakt takové, jaké být mají.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Sdílení, Ekonomika, Brno, Půjčovna, obchod, Vánoce, Scala

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rozhodněte o svém času a pohodlí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.