Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Caravaning Brno – A přece se točí

PR článek

Ano, točí se a budou se točit, kola obytných vozů dlouhých přes 10 metrů, alkoven, obytných návěsů, karavanů i minikaravanů, dodávek s vestavbami, terénních pick-upů s nástavbami i rodinných vozů se střešními stany. Ty všechny vás dovezou na místa plná dobrodružství, do přírody, k moři, zkrátka kam jen budete chtít. Nejdříve si je však prohlédnete na brněnském výstavišti na Mezinárodní výstavě karavanů a obytných automobilů Caravaning Brno, která se koná 20. až 23. října. 

Čekají na vás dvě plné haly P a F, více než sto značek, luxusních modelů, novinek a designovek a k tomu bohaté příslušenství, přednášky s cestovateli i setkání s herci. V pátek veletrh navštíví 3 krásné ženy, které si velmi oblíbily cestování vymazlenými obytňáky – herečky a moderátorky Alice Bendová a Eva Decastelo a modelka Bára Mottlová. V sobotu zase proběhne křest knihy Velký průvodce karavaningu, jehož se účastní herci Vašek Vydra a Jana Paulová a moderátor Dalibor Gondík. A pozor, to není vše. V hale G budou souběžně probíhat veletrhy cestovního ruchu Go a Regiontour, takže se můžete inspirovat rovnou nejzajímavějšími destinacemi pro vaše cestování.

Luxusní vozy a novinky nejen pro fajnšmekry

Stálice na Caravaningu, firma CARAVAN METROPOL, přiveze na veletrh bohatý vozový park a nejžhavější novinky od německých značek Bürstner, Hymer a Nismann + Bischoff. Společnost BLUE RENT vystaví bezkonkurenčně největší a také nejdražší exponát pro nejnáročnější klientelu - 11 m délka, 18 t, 4 místa - exkluzivní obytný vůz LINER 1090 GI, jehož základem je Mercedes Actros 1830 L! Ve výbavě najdete vše jako v luxusním apartmánu, kromě obvyklé výbavy také pračku, myčku nádobí či klimatizovaná křesla. Jeden z nejstarších a největších prodejců karavanů a obytných vozů v ČR, společnost HYKRO Praha, v Brně představí tradiční zastupované značky německé výroby Knaus , Tabbert , Weinsberg, obytné vozy Carado, dále exkluzivně také úspěšná jedinečná vozidla švédského výrobce KABE, letos jak obytné přívěsy, tak obytná vozidla. Campingworld Neugebauer doveze vrcholný model Carthago S-plus na podvozku Iveco, Liner-for-Two, nejprodávanější Carthago C-line 4.9 LE L na podvozku Mercedes Benz, ale také vestavby Malibu s nejlehčí zvedací střechou mezi vany a modely střední třídy Etrusco.  Mezi nováčky na veletrhu patří letos firma CaravanCity. Ta je již několik let výhradním prodejcem značek Karmann-Mobil, Robeta, Affinity a nově též značky Tourne v České republice.

Originální obytné návěsy i nástavby Made in CZ

Na veletrhu se představí i česká firma GKR ORYX s.r.o., která vyrábí luxusní obytné návěsy ORYX, známé v Americe pod názvem "Fifth-wheel". Firma se úspěšně transformovala z vývojového start-upu do výrobní společnosti a spouští sériovou výrobu. Čtyři společnosti si pro návštěvníky připravily společnou expozici ADVENTURE VILLAGE: BACKI adventure,  prodejce offroadových karavanů značky Crawler, Procamp, Maturi a stanů Gear Rock, dále Czech Campers, český výrobce Pop-Up camperů, obytných nástaveb na pick-upy,  MRKEY klíč k dobrodružství, který se zabývá prodejem ofroadových karavanů a výrobou i prodejem expedičních přívěsů a  ANNY carmat,  český výrobce matrací do auta na míru. Na stánku bude k vidění nejprodávanější model Crawler TRC 458, novinka na českém trhu - offroadový karavan  BATU 535, ANKA 300,  Maturi Sideway, Maturi Tricamp, Procamp Bushcamp, nástavby Kerouac Short a Kerouac Long, stany Gear Rock a matrace Anna carmat.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Výstaviště, Brno, BVV, Karavany, Ekonomika, karavan, stan, veletrh, Brněnské výstaviště, Mercedes-Benz, Alice Bendová, Eva Decastelo, Česko, Jana Paulová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Caravaning Brno – A přece se točí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.