Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Ten pravý sport budou děti hledat na Dni náborů. Představí se jim přes sto dvacet klubů

PR článek

Na začátku školního roku děti nejen usedají zpátky do lavic, ale hledají si také nové a zajímavé sportovní aktivity. Společnost STAREZ – SPORT, a. s., proto v sobotu 10. září pořádá Den náborů, který by měl výběr dětem i jejich rodičům usnadnit. V parku a na koupališti v areálu Kraví hory se představí přes 120 sportovních oddílů. Návštěvníci budou moci získat užitečné informace a sporty si též vyzkoušet.

Již sedmý ročník tradiční náborové akce odstartuje na Kraví hoře ráno v 9 hodin. Každoročně se jí účastní tisíce rodin s dětmi, ty pak budou moci pod dohledem zkušených trenérů sportovat až do 18 hodin. Zástupci všech sportovních klubů se přitom po celý den budou snažit dětem ukázat, že pohyb je zdravější a často i zábavnější než sezení u počítače či koukání do mobilu. Rodiče se navíc mohou dozvědět potřebné informace od jednotlivých vedoucích klubů i samotných hráčů, což jim pomůže v rozhodování, kam dítě v budoucnu přihlásit.

Nabídka je totiž rozmanitá. Na Kraví hoře si návštěvníci vyberou až z padesáti různých sportů, od klasických po ty méně tradiční. Představí se například florbalový tým Bulldogs Brno, hokejová Kometa nebo taneční skupina Sneaker.

Z méně tradičních sportů si děti budou moci vyzkoušet třeba lakros, parkour nebo windsurfing. Nebude chybět ani curling, přičemž příležitost si jej zahrát je poměrně vzácná. V Česku se proslavil zejména na začátku tohoto roku, a to díky olympijským úspěchům manželů Paulových.

Po dni plném sportu si rodiny odpočinou na koupališti

Vstup na Den náborů je jako každý rok bez poplatků. Navíc s registrací, která bude probíhat na místě, mohou zájemci zdarma i na koupaliště. Kromě možnosti vyzkoušet si jednotlivé sporty bude na pódiu připraven doprovodný program. Moderování se ujme Michal Chylík, jenž povede rozhovory se známými brněnskými sportovci. V plánu jsou také ukázky bojového umění a taneční představení, které jistě potěší diváky každého věku.

Pro ty, kdo zmeškají tento výjimečný den, se podobná akce s menším počtem zúčastněných klubů koná ještě 24. září v prostorách Multifunkčního hřiště Vodova.

Více informací o náborových dnech nabízí web dennaboru.cz.

Ohodnoť článek

Štítky Brno, Starez, sport, Nábor, Zábava, koupaliště, Kraví hora, olympijské hry, Bulldogs Brno, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ten pravý sport budou děti hledat na Dni náborů. Představí se jim přes sto dvacet klubů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.