Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Aqualand Moravia má své superhrdiny, platí jim za to, že jezdí s dětmi na tobogánech

PR článek

Aqualand Moravia spouští novou službu pro rodiny s dětmi – Mr. a Mrs. Slider. O co jde? Rodiče, kteří se tobogánů bojí, mohou své dítě svěřit do rukou zkušeného superhrdiny, jehož náplní práce je sjíždět s dětmi tobogány. Do výběrového řízení na profesionálního brázditele tobogánů se přihlásilo během pár hodin 65 zájemců. První jízdy s dětmi čekají superhrdiny už v sobotu 5. března, kdy zároveň startují jarní prázdniny na jižní Moravě.

Rodiče či prarodiče už nemusí poslouchat děti, jak žadoní, ať s nimi jdou na nějakou atrakci. Aqualand Moravia totiž přišel s řešením – zaměstnal profesionální superhrdiny, kteří vezmou jízdy za dospěláky. „Chceme dětským návštěvníkům nabídnout možnost, aby si mohli užít naše atrakce, i když se jejich dospělý doprovod třeba bojí, nebo prostě atrakce nemá v lásce. Děti, kteří parťáka na tobogány nemají, mohou vyrazit s našim superhrdinou,“ vysvětluje nápad ředitel Aqualandu Moravia Petr Pavlacký. Tato služba je novinkou nejen u jihomoravského aquaparku, ale i v rámci zahraniční. S nápadem totiž přišel sám Aqualand Moravia.

Superhrdina bude holka i kluk. Během důkladného výběrového řízení Aqualand Moravia vybral z 65 lidí sedm toboganových nadšenců, tři kluky a čtyři holky. „Nejde jen o to, že všichni milují atrakce, ale mají také zkušenosti s hlídáním děti a animacemi,“ dodává k výběrového řízení marketingový manažer Aqualandu Moravia Tomáš Svoboda. Denně jeden superhrdina může na tobogánech najezdit podle propočtů až 10 kilometrů.

Jak superhrdina vypadá? Tak trošku jako Superman

Takový Superman, jen mezi tobogány. Aqualand Moravia mu nadělil speciální tvář, která přiláká pozornost dětských návštěvníků. „Kostýmem Supermana jsme se v podstatě inspirovali. Mr. Slider bude nosit červenomodré kraťasové plavky a tričko. Chybět nebude ani speciální znak na hrudi, který odkazuje na superhrdinu,“ popisuje Tomáš Svoboda.

Rodiče se mohou na tuto službu těšit už od soboty 5. března, kdy navíc startují jarní prázdniny na jižní Moravě. Během roku pak budou superhrdinové „na značkách“ o víkendech či svátcích. A to vždy od 12:00 do 18:00 hodin.  Rodiče, kteří mají o tobogánový doprovod zájem, mohou udělat rezervaci přímo v tobogánové hale, kde bude mít své stanoviště i superhrdina. „Superhdina bude mít graficky vyznačené místo, kde jdou dělat rezervace, případně si jej jde zamluvit i na pokladnách. Služba vyjde na 149 korun a slíbeny jsou minimálně 4 jízdy. Lze si ale koupit dva časy za sebou, tedy rovných 50 minut,“ uvádí detaily Tomáše Svoboda. Výhoda této služby spočívá také v tom, že Mr. Slider s jeho parťákem budou jezdit na fast trackových raftech – nebudou muset čekat ve frontách na raft. Zatímco rodiče pořídí svému dítěti profesionálního hlídače, který s nimi sjede vybrané atrakce, mohou trávit čas podle svého.

O Aqualandu Moravia

Aqualand Moravia je nejmodernějším a největším aquaparkem v České republice. Podle aktuálního žebříčku agentury CzechTourism je nejnavštěvovanějším turistickým místem v Jihomoravském kraji. V rámci celého Česka se řadí na desáté místo. Během běžného provozu aquapark navštíví ročně zhruba 800 tisíc lidí, polovinu návštěvnosti tvoří rodiny s dětmi. Děti i dospělí se mohou vyřádit až na 28 vnitřních a venkovních tobogánech a skluzavkách s celkovou délkou téměř 2 km. Venkovní vodní atrakce Abyss a Boomerango určené až pro 3místné rafty si mohou v letních měsících návštěvníci vyzkoušet v rámci České republiky pouze v Aqualandu Moravia, jde o unikátní atrakce v celé střední Evropě. Novinkou je také rozšířený letní areál s klidnou řekou, dětským vodním světem a atrakcí High Five, která jede i do kopce. Nejbližší tobogán tohoto typu se nachází na Kanárských ostrovech. K dispozici jsou, kromě jiných, i oblíbené celoročně otevřené tobogány U-Wave, Supercrater, Wild River nebo YellowCrash. Dětem jsou určené dětské bazény a skluzavky, užijí si také v bazénu s atrakcemi, kde mají k dispozici skákadla, šplhací sítě nad vodou, bublinkovače nebo chrliče. Aqualand Moravia nabízí celkem 16 bazénů s vodní plochou 3000 m2, některé s využitím vody z místního termálního vrtu, rozsáhlou wellness zónu Forum Romanum a nově vybudovanou wellness zónu Pálava, Imperium Restaurant a Coffeeland. Součástí je také pár kroků vzdálený hotel Aqualand Inn.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky aqualand, pasohlávky, bazén, relax, Aqualand Moravia, superhrdina, výběrové řízení, jarní prázdniny, Jihomoravský kraj, Tomáš Svoboda, Superman, Česko, aquapark, CzechTourism, Kanárské ostrovy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Aqualand Moravia má své superhrdiny, platí jim za to, že jezdí s dětmi na tobogánech  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.