Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sto tisíc měsíčně díky rozvážení pro Wolt? To je výzva, která se neodmítá!

PR článek

Taky už jste slyšeli, že si jako kurýři můžete přijít na dost slušné peníze? Influencer Kuba Paták (@kubapatak) vzal tuhle příležitost za pačesy a rozhodl se, že zkusí u Woltu pokořit 100 000 korun za jeden měsíc. Více než půlka výzvy je za ním a my jeho cestu bedlivě sledujeme!

Brněnský tiktoker Kuba Paták se nezalekne žádné výzvy. Tentokrát se rozhodl svým followerům ukázat, jak se stát superhrdinou, který zachraňuje hladové Brňáky a ještě si u toho dokáže vydělat 100 tisíc měsíčně. A jak mu to jde? V polovině října nasedl s taškou Woltu do auta a jeho cílem je najezdit 9,5 hodiny každý den. Svoje pokroky denně natáčí na tiktok a jeho fanoušci videa doslova hltají.

@kubapatak

Odpovědět @fimiiii_ 4000 za jeden den!???????? To si zasloužil follow na instagramu: KUBAPATAK ????????????

♬ Time - Hans Zimmer

Během nejúspěšnějšího dne překonal hranici čtyř tisíc

A kdo to ten Wolt vlastně je? Je to tým modrých hrdinů, který rozváží jídlo a zboží z 55 tisíc restaurací a obchodů ve 23 zemích světa. U nás si ho můžete přivolat už v 10 městech, což dává Kubovi příležitost vydělávat si téměř kdekoliv. Hodina práce ve Woltu vydělá kurýrům běžně přes 250 Kč a dýška od zákazníků jim jdou přímo do kapsy. Aktivní kurýr si tak může vydělat třeba 60 000 Kč za měsíc. Připadá vám, že si tedy Kuba ukousnul docela velké sousto? Vzhledem k tomu, že si kromě rozvážení jídla udržuje i svou běžnou práci, je každý den v jednom kole. Za prvních osm dní rozvážení dokázal pokořit hranici 20 tisíc a ve své jízdě dál pokračuje. Myslíte, že se mu podaří na konci měsíce pokořit vysněnou stovku? 

@kubapatak

Být kurýrem je životní styl!!???? I ty máš určitě kámoše se kterým byste závodili kdo vydělá víc nebo ne????????????? Kód na wolt: KUBAPATAK

♬ BEE GEES VS 50 cent - EZ

Zkusit to může každý!

A výzvu si můžete vyzkoušet i vy! Se svými výsledky se nezapomeňte pochlubit na  sociálních sítích nebo se ozvěte přímo Kubovi. Ať už chcete pokořit sto tisíc, nebo si jenom něco málo přivydělat, je jedno, jestli máte k dispozici auto, kolo nebo skútr. Stačí si stáhnout do chytrého telefonu aplikaci Wolt Partner, která vám ukáže kdy a kde převzít objednávky, kam je zavést i kolik si na nich vyděláte. Wolt kurýrům poskytuje základní úrazové pojištění a pojištění odpovědnosti zdarma, takže se nemusíte ničeho bát. A co je na tom všem nejlepší? S aplikací v mobilu nemusíte poslouchat žádného šéfa! Je jen na vás, jestli se zrovna budete prohánět městem, nebo si dáte pauzu na odpoledního šlofíka. Ve Woltu záleží pracovní doba jenom na vás.

Chcete se přidat ke Kubovi a začít doručovat jídlo? Zaregistrujte se na stránkách Woltu a vzhůru do ulic!

Hodnocení článku je 38 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Wolt, brno, výzva, sto tisíc, jídlo, Hans Zimmer, TikTok, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sto tisíc měsíčně díky rozvážení pro Wolt? To je výzva, která se neodmítá!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.