Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Cestování bez omezení? Jeden kufr stačí

PR článek

Auto je zdroj emocí. Přiváží svobodu a možnost volby. A pokud vám umí nabídnout zázemí, získaná volnost se ještě násobí. Je několik řešení, jak toho dosáhnout. Jedno z nich je velmi jednoduché a zároveň komplexní. A stačí vám na to jeden kufr. Ten ve vašem autě.

Jak takové řešení vypadá v praxi, můžete vidět na 
Caravaning Brno 2021 na stánku s logem Egoé. 
Najdete nás tam od čtvrtka 21. října do neděle 24. října.

IDEAS MAKE PRODUCTS. To je claim skupiny firem z Bílovic u Uherského Hradiště soustředěných pod značkou Egoé. A z vlastního nápadu vznikla i modulární vestavba Nestbox. Cesta vedla přes osobní zkušenost s karavany a obytnými vozy – jejich komfort je maximální, ale vykoupený těžkopádností. Navíc se vytrácí svoboda. Nejde jet ani zastavit všude.

Zadání pro designéry a techniky tedy znělo: vytvořit vestavbu do kufru, která nabídne možnost spaní, vaření, bude k dispozici voda a třeba i lednice. Zároveň ale musí být vše vyjímatelné, aby auto, pokud se zrovna nikam ven nejede, normálně plnilo svůj účel. Povedlo se. První Nestbox má v rodném listě rok 2016.

O čem to je

Korpus. To je základ, který vyplní kufr. Zajištěn je pomocí popruhů. K němu je přichycen skládací rošt na spaní. A samozřejmě matrace. Po sklopení zadních sedadel se vše jednoduše rozloží. Uvnitř korpusu mají své místo výsuvné moduly obsahující vařič, nádrž na vodu, lednici, organizéry na nádobí a podobně. Ve složeném stavu neubírá žádné místo pro cestující. Po vyjmutí, na které dvěma lidem stačí pár minut, je k dispozici plnohodnotné auto…

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, Caravaning, BVV, kufr, Uherské Hradiště, Bílovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Cestování bez omezení? Jeden kufr stačí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.