Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Večer plný networkingu, nových projektů a předávání zkušeností v čele se sedmi předními českými manažery. Konference Leadership Brno je opět tady!

PR článek

Večer plný networkingu, nových projektů a předávání zkušeností v čele se sedmi předními českými manažery. Konference Leadership Brno je opět tady! Podnikatelská atmosféra už je cítit ve vzduchu. Každoročně vyprodaná akce se uskuteční již 20. 10. v kině Scala včetně přímého přenosu, už máte své místo?

Pandemie zcela otřásla celosvětovým byznysem. Všichni jsme byli součástí období, kdy si mnoho firem i mezinárodního měřítka sáhlo až na samotné dno. Dny plné stresu, vyčkávání a okamžiky nejistoty, kdy se všechno mění ze dne na den. Krize, která se zapsala do dějin. A i přesto všechno se našlo mnoho firem, které šly neštěstí vstříc a dokázaly problémy, restrikce, zákazy a příkazy využít ve svůj prospěch a vytěžit z nich maximum. 

Osmý ročník konference Leadership Brno proto bude zaměřen na růst vstříc všemožným překážkám. Proč je pozitivní vnímání skutečností tak zcela nezbytné v pracovním i osobním životě nebo proč je důležité mít spokojené zaměstnance, kteří dokážou i v těžkých chvílích zabrat a topící se firmu vytáhnout zpátky nahoru. Né náhodou jsme na pódium pozvali 7 řečníků z naprosto různorodých oblastí, aby každý mohl k tématu přispět svým specifickým úhlem pohledu.

Chyby. Data. Emoce

Co mají tyto tři věci společné? První tři řečníky naší konference. Známá česká startupistka Lucie Brešová se při boji o úspěch nejrychleji rostoucího start-up Kiwi.com nevyhnula mnohým chybám a tvrdým ponaučením – asi si říkáte, a kdo ne? Lucie však bude hovořit o tom, jak se jí podařilo svůj pohled na vlastní chyby a neúspěchy zcela přetransformovat a naučit se je vnímat pozitivně, jako součást dynamickému růstu. Naproti tomu analytik Tomáš Ervín Dombrovský se s vámi podívá na těžké časy pracovního trhu za časů pandemie pohledem dat a statistiky – ale nemějte obav, je to mistr v prezentaci složitých analýz poutavým a srozumitelným způsobem. Navíc zde poprvé spatří světlo světa jeho velký průzkum o nejdůležitějších změnách ve firmách a v přístupu manažerů k ostatním zaměstnancům. My jsme jen trochu nakoukli a myslíme si, že se máte na co těšit! Každý správný lídr by měl být tak trochu psycholog, proto vám psychoterapeutka Olga Vlachynská uvede příklady z její praxe, jak co nejdříve rozpoznat, kdy se něco děje a podat sobě i celému týmu pomocnou ruku. Světoznámá výtvarnice Kateřina Šedá je známá svými sociálními experimenty a naváže na vlnu emocí. Prozradí vám tipy, jak kolegy vytrhnout ze zažitých stereotypů a sociální izolace, abyste mohli kolektiv stmelit.

Jak se tvoří miliardová firma?

Víta Vrbu na veřejných akcích příliš neuvidíte, proto jsme nesmírně rádi, že přijal zrovna naše pozvání a Petr Ludwig jej může pořádně vyzpovídat. Protože toho co říct, má Vít mnoho. Přezdívaný český “Steve Jobs” v roce 2008 založil brněnský start-up Webnode, který nedávno prodal za miliardy, z čehož se stal jeden z největších obchodů v historii českého internetu. Svůj zápal vkládá do spousty dalších projektů a na konferenci bude mluvit i o tom, jak je pro něj nesmírně důležité budování firemní vize a vzájemné sdílení hodnot.

Od vyhoření po dream job

Vyhoření – je nyní skloňováno snad ve všech profesích, ale stále nemáme žádnou univerzální radu, jak jej porazit nebo ještě lépe, předcházet mu. Proto jsme pozvali i dva řečníky, kteří se podělí o zkušenosti v této oblasti. Jedním z nich je David Pavlík, který má mnohaleté manažerské zkušenosti z firem jako jsou Microsoft, Amazon, Netflix, SpaceX, Kiwi.com nebo ShipMonk. A Pavlína Zychová, zakladatelka a ředitelka start-upu MyStay, poradí, jak se naučit vnímat sama sebe, odhadnout své síly a kdy je čas si říct o pomoc.

Celou konferenci tradičně povede Barbora Vacková za vzdělávací institut GrowJOB, která je zakladatelkou a hlavní iniciátorkou konferencí Leadeship, jež se věnují propojování vedoucích z různých profesí.

Po dvou letech máme příležitost se setkat tváří v tvář. Můžete se na chvíli zastavit, zamyslet, mít trochu odstup od každodennosti a získat pocit, že jste mezi svými. Mnoho lidí má za sebou velmi náročné období, tak si pojďte společně připomenout, že to, co děláte, má smysl a podpořme se navzájem. Více o programu se dozvíte na www.leadership-konference.cz

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, Galavečer, Podnikání, projekt, konference, Scala, Steve Jobs, Microsoft, Netflix, Amazon.com, SpaceX, Kateřina Šedá

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Večer plný networkingu, nových projektů a předávání zkušeností v čele se sedmi předními českými manažery. Konference Leadership Brno je opět tady!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.