Počasí dnes28 °C, zítra32 °C
Pátek 28. června 2024  |  Svátek má Lubomír
Bez reklam

Běh v brněnském Ořešíně pomůže dětem ze sociálně slabých rodin

V brněnské části Ořešín se uskuteční zítra ráno benefiční závod Trail zone, který organizuje nezisková organizace Ratolest Brno, jež pomáhá sociálně znevýhodněným dětem. Výtěžek celé akce poputuje na konto ohrožené mládeži a jejich rodinám. Zaběhat si můžou dospělí, děti i fandové nordic walkingu.

Benefiční běh se uskutečňuje ve spolupráci běžeckého klubu Running Zone Brno a neziskové organizace Ratolest Brno. Kromě sdíleného místa působení sdílejí tyto organizace také vášeň k běhu. Výtěžek akce půjde na činnost neziskové organizace Ratolest Brno, která se snaží zejména mladým lidem dát šanci na lepší život. 

Jsme rádi, že nám běh aktuální pandemická situace dovoluje pořádat; pro Ratolest Brno je to jedna z mála benefičních akcí od vypuknutí koronavirové krize. Jelikož sociální služby poskytujeme klientům a klientkám zdarma, nemáme mnoho zdrojů příjmů a výtěžek z běhu nám pomůže dofinancovat naši činnost v této nejisté době,“ sdělila organizátorka akce Anna Kupcová z Ratolesti Brno.

Závod startuje u TJ Sokol Ořešín v 8.30 h. Konat se bude za každého počasí a nabídne soutěžení v dětských kategoriích, v běhu na 5 a 10 km a také v nordic walkingu. Všechny informace o akci jsou k nalezení na www.trailzone.cz nebo na facebookové stránce.

Ohodnoť článek

Foto RATOLEST BRNO, z.s.

Štítky Charita, neziskovka, Brno, Běh, Děti, Sociálně slabí, Ořešín, nezisková organizace, rodina, koronavirová krize

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Běh v brněnském Ořešíně pomůže dětem ze sociálně slabých rodin  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.