Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Ve vyškovském aquaparku se lidé svezou na nové skluzavce

Na vylepšené zázemí a nové atrakce láká návštěvníky při startu letošní koupací sezony Aquapark Vyškov. Radovánky ve vodě zpříjemní lidem například zrekonstruovaný venkovní bazén nebo skluzavka složená ze tří drah, která je přes šestnáct metrů dlouhá.

Venkovní bazén funguje téměř čtyřicet let a rekonstrukci podle vedení města nutně potřeboval. Celkově rekonstrukce, po níž přibyla například skluzavka nebo nerezová vana, vyšla město na 57 milionů korun. 

V nerezové vložce vzniklo částečné příčné přepažení, dvě dráhy jsou klasické padesátimetrové. Dalších šest drah má poloviční délku, zbytek nové vany se pak proměnil v rekreační bazén s masážními trysky, vodní stěnou, houpacím zálivem či vodními chrliči,“ popsalo město na svém webu.

Do vody jen s testem

Vylepšený areál si lidé vyzkoušeli poprvé o víkendu. Před vstupem do areálu ale musí návštěvníci dodržovat platná vládní nařízení. „Kromě obecně známých podmínek v podobě například potvrzení negativního testu nebo aplikace očkovací dávky uznáváme čestné prohlášení. Vzor máme přímo na pokladně, takže lidé si ho mohou na místě obratem vyplnit,“ ujistil ředitel Správy majetku města Vyškova Jaroslav Hastík.

Ohodnoť článek

Foto Město Vyškov

Štítky Vyškov, aquapark, Turismus, Plavání, Atrakce, skluzavka, bazén

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve vyškovském aquaparku se lidé svezou na nové skluzavce  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.