Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Wolt nabírá posily do nově vznikajícího brněnského týmu!

PR článek

Chcete pracovat v dynamickém prostředí rychle rostoucí firmy a přispět tím k rozvoji celého regionu? Těšit se do práce, každý den se něčemu přiučit a stát u zrodu nových projektů? A být přitom nablízku špičkovým technologiím i skvělému jídlu? Technologický start-up Wolt vám k tomu dává unikátní příležitost – hledá posily do Brna!

Jak je totiž známo, tento finský jednorožec už dávno není pouze pražským unikátem a vymožeností hlavního města, ale expandoval i do řady dalších měst po celé České republice. Ne nadarmo ho ve Financial Times loni označili za druhou nejrychleji rostoucí společnost v Evropě! V naší milované části republiky už se osvědčil v Brně, Ostravě i Olomouci, a nastal tak čas i na rozšíření jeho organizační složky. 

A vedle toho došlo také na expanzi působnostní – v Praze odzkoušený rozvoz potravin z obchodů slaví úspěch, a začíná se proto rozjíždět i v Brně. A noví pracovníci Woltu si mohou být jistí, že brzy to bude velké téma i pro ostatní města. Ze start-upové rozvážkové služby se tak pomalu stává online nákupní centrum s nevídaným potenciálem, které každý den přináší nové příležitosti. A i vy můžete být u toho!

Práce pro manažery i absolventy

V Brně vzniká zbrusu nový tým, který se bude starat jak o logistiku a nábor kurýrů po celé Moravě a spřízněném Slezsku, tak o získávání obchodních partnerů a jejich sdílený account management. 

Hledají se tedy zkušení team leadeři, specialisté na logistiku, sales i account manažeři, ale také mladí ambiciózní absolventi, co mají chuť rozvíjet sebe i region. Jejich práce pak pomůže nejen s fungováním Woltu v již zaběhlých městech, ale přispěje také k jeho rozšíření do dalších míst, které na své kurýry v modrém teprve čekají. Aktuálně nabízené pozice pak najdete na stránkách Woltu nebo na jeho LinkedInu.

Tak dlouho neváhejte a přidejte se k nově vznikajícímu brněnskému týmu! Budete trávit čas v přátelském prostředí, postavíte se novým výzvám a přispějete k ještě snazšímu rozvozu jídel a potravin z restaurací i maloobchodu. Navíc se spolu s námi budete moct těšit z přízně našich milých zákazníků a chlubit se tím, že pracujete pro mezinárodní start-up, který udává trendy ve svém oboru. Co víc si přát?
 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky wolt, Brno, práce, posily, jídlo, Česko, Evropa, Financial Times, LinkedIn, Ostrava, Praha, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Wolt nabírá posily do nově vznikajícího brněnského týmu!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.