Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Lidem vrátí peníze za Grand Prix, odstartoval sběr žádostí

Fanoušci, kteří si koupili lístky na loňskou motocyklovou Grand Prix na brněnském Masarykově okruhu, mají možnost získat peníze zpět. Turistické informační centrum (TIC) města Brna začalo od pátku sbírat žádosti o vrácení peněz. Jedná se o více než 16 tisíc vstupenek v hodnotě takřka 36,5 milionů korun.

Příspěvková organizace města zahájila přípravu vracení po podpisu smlouvy s magistrátem o návratné finanční výpomoci. Peníze dostanou majitelé v plné výši, jestliže si je koupili u TIC a požádají o ně stanovenými postupy v tříleté lhůtě.

Jsme rádi, že se nám podařilo zajistit prostředky, abychom mohli všem zákazníkům vrátit peníze za zakoupené vstupenky. To je zcela klíčové pro zachování dobrého jména závodu i samotného města Brna mezi českými i zahraničními fanoušky silničních motocyklů,“ uvedla Jana Janulíková, ředitelka TIC.

Veškeré informace najdou zájemci na webu www.ticbrno.cz v sekci GRAND PRIX. Lidé tam najdou podrobný návod, který obsahuje i informace pro ty, kteří si koupili lístky od jiného distributora či jinými způsobu.

Pro vstupenky zakoupené online je na webu k dispozici formulář, který majiteli umožní vyplnění a odeslání online z domu. Při fyzickém nákupu je připraven obdobný formulář, jenž je třeba vytisknout, vyplnit a spolu s originálními vstupenkami doporučeně zaslat na sekretariát turistického střediska či donést do infocentra v Panenské ulici. Veškeré žádosti o vrácení vstupného je nutné doručit nejpozději do tří let od zahájení vracení vstupného, což je pátek 16. dubna.

Celkově se jedná o 16 114 vstupenek v celkové hodnotě 36 456 803 korun. TIC obdržel od města Brna částku 38 258 000 korun na období do konce roku 2024 formou návratné finanční výpomoci. V této částce jsou kromě celkové hodnoty vstupenek zahrnuty také prostředky na pokrytí nezbytných nákladů spojených s vracením vstupenek, jako jsou bankovní poplatky, očekávané kurzové rozdíly a personální náklady včetně externích brigádníků,“ uvedla mluvčí brněnské turistického centra Adéla Nováková

Ohodnoť článek

Foto Brnocircuit

Štítky moto GP, Brno, Vstupenky, motorismus, peníze, Grand Prix, vstupenka, Masarykův okruh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lidem vrátí peníze za Grand Prix, odstartoval sběr žádostí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.