Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Policisté přivezli dárky dětem na onkologii a do dětského domova

Krajské ředitelství v Jihomoravského kraje obvykle hrává vánoční koncert v katedrále Petra a Pavla, kvůli opatření ale letos uspořádali pouze sbírku na dárečky pro děti. Dárky jihomoravští policisté rozvezli malým pacientům na onkologii ve FN Brno a do Dětského domova v Tišnově.

Každoročně pořádá Krajské ředitelství policie Jihomoravského kraje adventní koncert. Hudba Hradní stráže tradičně zaznívá v katedrále sv. Petra a Pavla, letos se ale kvůli současné situaci koncert, který bývá spojen se sbírkou na dárečky pro děti, nekonal. 

Přesto se samotná sbírka uskutečnila a policisté se zaměstnanci Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje nosili dárky pod stromek v hlavní budově policejního ředitelství v Brně. Poté pak roznesli vybrané dárky na Kliniku dětské onkologie FN Brno a do Dětského domova v Tišnově.

„Vzhledem k přísným opatřením byly dárečky předány vedení obou zařízení za dodržení všech hygienických podmínek. Alespoň touto formou rozzáří policisté dětské oči a vykouzlí úsměvy na jejich tvářích u vánočního stromečku." říká mluvčí policie Zdenka Procházková.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pčr

Štítky policie, dárky, děti, nemoc, onkologie, dětský domov, Jihomoravský kraj, Fakultní nemocnice Brno, Tišnov, Zdenka Procházková, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté přivezli dárky dětem na onkologii a do dětského domova  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.