Počasí dnes24 °C, zítra15 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Koupaliště na Kraví hoře projde částečně rekonstrukcí. Město chce postavit za 74 milionů nové vířivky, sauny a wellness

Brněnský areál koupaliště na Kraví hoře projde částečnou rekonstrukcí. Město plánuje za desítky milionů korun přistavět nové vířivky, ochlazovací bazénky, sauny, sociální zázemí pro návštěvníky a také kancelářský objekt.

Dostavba areálu by měla začít letos a podle informací města bude počítat s osazením vířivých a ochlazovacích bazénků a saun, přístavby šaten a převlékacích kabinek pro návštěvníky a vybudování nových kanceláří. Projekt počítá i se sanací železobetonové konstrukce.

„Plánované stavební úpravy přemění stávající areál na wellness zařízení. S rekonstrukcí se začne ještě letos. Nejprve dojde k rozšíření sociálního zázemí letního koupaliště. Úplně hotovo by mělo být do konce roku 2023,“ upřesnil radní pro oblast investic David Grund. K lepšímu klima by v teplých měsících měla přispět také nová zelená střecha.


Bazén za Lužánkami nově nabízí i welness centrum. Návštěvníci se mohou těšit na vířivky i různé druhy saun

Prvního listopadu se Brňáci mohou těšit na nové welness centrum, které se otevře spolu se zrekonstruovaným bazénem Lužánky. Vybrat si budou moci z několika různých saun a k dispozici bude i vířivka se šampaňským.


Projekt by měl vyjít na necelých 74 milionů korun. „Naším cílem je neustále zlepšovat služby ve sportovních zařízeních pro širokou veřejnost. Po vybudování wellness centra v lužáneckém bazénu to bude další místo, kde si lidé mohou odpočinout a relaxovat,“ dodal radní pro oblast sportu Jaroslav Suchý.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto GoToBrno,.cz

Štítky koupaliště, Kraví hora, wellness, sauna, vířivka, rekonstrukce, Jaroslav Suchý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Em Kresová

že by se místo "zážitkových" drahých hraček pro flákače, co zatím nic nedokázali a nevybudovali, opravily ulice ve městě? Utrácet za vtákoviny to by Vám šlo, a hlavně ty provize, že jo< Nám stačila přehrada, zábrdky a rivec... Vy musíte welnes.... a město ať se PROPADNE, HLAVNĚ ŽE BUDOU ZÁŽITKY...

Pátek, 20. listopadu 2020, 19:21Odpovědět

Koupaliště na Kraví hoře projde částečně rekonstrukcí. Město chce postavit za 74 milionů nové vířivky, sauny a wellness  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.