Počasí dnes6 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Bazén za Lužánkami nově nabízí i welness centrum. Návštěvníci se mohou těšit na vířivky i různé druhy saun

Prvního listopadu se Brňáci mohou těšit na nové welness centrum, které se otevře spolu se zrekonstruovaným bazénem Lužánky. Vybrat si budou moci z několika různých saun a k dispozici bude i vířivka se šampaňským.

Brňáci se mohou těšit na welness. Kromě největšího plaveckého prostoru v Brně nabídne od 1. listopadu Městský plavecký stadion Lužánky také relaxační služby. V nově vybudovaném wellness centru bude na více než 800 metrech čtverečních k dispozici několik typů saun a dalších relaxačních prostor. 

„Je to další krok v naší snaze vylepšovat a modernizovat bazén za Lužánkami, na čemž pracujeme už od roku 2010, kdy jsme jej dostali do správy. Centrum wellness představuje nový rozměr služeb, který je ve spojení s padesátimetrovým bazénem v Brně ojedinělý. Bezesporu to přidá areálu na atraktivitě, a tím pádem přiláká nové návštěvníky,“ věří Martin Mikš, generální ředitel společnosti STAREZ – SPORT, a. s.

Na bublinky se mohou návštěvníci těšit ve vířivce i skleničce

Relaxační zázemí za 36 milionů korun je umístěno pod tribunou plaveckého stadionu a je složeno z několika různých prostor. Návštěvníkům bazénu bude bezplatně k dispozici parní aroma kabina s kapacitou 10 osob, kde budou odpočinek zpříjemňovat vonné esence. Další místnosti už budou součástí zóny, do níž je vstup se zvláštním příplatkem.

Centrum nabízí i velkou finskou saunu, kam se vejde až 33 lidí, parní solnou lázeň pro 10 lidí nebo biosaunu s kamny finského typu a lávovými kameny.

Chybět nebude ani VIP zóna s parní saunou a vířivkou, kde se pohodlně usadí 4 návštěvníci nově vybudovaného centra. Hosté si v bublající vodě budou moci dopřát i bublinky ve skleničce. 

S dětmi se do welness dostanete pouze v sobotu

Ke zchlazení budou na výběr tři zážitkové sprchy s mlhou různých teplot, studna s ledovou tříští, ochlazovací vědro nebo venkovní bazén. Spolu s ním jsou na terase také dvě sprchy a relaxační lehátka, stejný komfort bude k dispozici také vevnitř. „Centrum jsme budovali tak, aby bylo co nejrozmanitější a nabídlo různé formy relaxace. Inspirovali jsme se moderními trendy saunování
a dali jsme si záležet také na vzhledu, aby se hosté cítili co nejpohodlněji,“
sděluje Petr Hladík, první náměstek primátorky města Brna.

Vstup do welness si návštěvníci budou moci zařídit ke vstupu do bazénu. V případě, že si zaplatí pouze bazén a poté se rozhodnou jít i do wellness, lze využít jeho speciální recepci. Základní doba pobytu ve wellness činí 90 minut. Každému příchozímu bude k dispozici prostěradlo zdarma, k zakoupení budou také další kusy prostěradel, ručníky, zvláštní kosmetika a občerstvení.

Platby v areálu budou probíhat skrze čipové hodinky, které si hosté pořídí při vstupu do bazénu. Úhradu pak provedou při odchodu. Součást vstupu do relaxačního centra je i neomezená návštěva bazénu, děti do deseti let však budou moci welness navštívit pouze v sobotu dopoledne. 

 „Věříme, že si nová relaxační zóna najde své příznivce napříč věkovými kategoriemi,“ uzavírá Mikš.

Autoři | Tisková zpráva | Foto STAREZ-SPORT

Štítky welness, relax, sauna, vířivka, bazén, Lužánky, wellness, Brno, Petr Hladík

Bazén za Lužánkami nově nabízí i welness centrum. Návštěvníci se mohou těšit na vířivky i různé druhy saun  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.