Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Děti a strážníci chytali v Brně králíky

Králíci, strážníci a děti. Takto nezačíná vtip nebo pohádkový příběh, ale úterní akce v brněnských Židenicích.U garáží na ulici Markéty Kuncové si tří králíčků volně pobíhajících v zeleni všimla náhodná kolemjdoucí a obrátila se na linku 156.

Strážníkovi na telefonu se několikrát omluvila za neobvyklé oznámení a povzdychla si, že ji bude nejspíš považovat za blázna. Ten však její obavy rozptýlil. Podle něj totiž hrozilo, že králíci vběhnou pod kola projíždějícího auta a tak poslal na místo hlídku.

Celá akce záhy upoutala pozornost místních dětí, těch se na místě sešla celá dvacítka. Přítomnost hlídky skupinka natolik, že ji provázela takřka na každém kroku.

„Rozverné děti strážníky několikrát upozornily na rychlé přesuny králíků a přibližně stejně často se jim podařilo zvířata vyplašit nadšeným výskotem a pokřikováním," uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Strážníci nakonec i za přispění party dětí všechny tři králíky našli a chytili. „Zvířata převezli na služebnu městské policie, kam si je přijel převzít kolega z odchytové služby a odvezl je k chovateli," uzavřel Ghanem.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky děti, králíci, strážníci, odchyt., Brno, Židenice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Děti a strážníci chytali v Brně králíky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.