Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Koupaliště na Kraví hoře znovu otevře na Den dětí, vstup bude povolen jen 300 plavcům

Prvního června znovu otevířá koupaliště na Kraví hoře. Otevřeno bude od 9 ranní do devéti večerní, v úterý, čtrtky a pátky budou moci ranní ptáčata přijít už v sedm. Vpuštěno bude maximálně 300 lidí a to včetně personálu.

Na den dětí dostanou dárek malí i velcí v podobě možnosti koupání. Na Kraví hoře totiž znovu otevírá koupaliště. Koupání však bude mít v jednu chvíli povoleno jen 300 lidí a to včetně personálu. 

Návštěvníci se budou muset řídit aktuálními pokyny, které budou v rámci protivirových opatření nařízeny. Veškeré platné informace budou vždy k dispozici při vstupu a na vybraných místech v areálu.

Pro akčnější jedince budou k dispozici také hřiště s umělým povrchem i volejbalové kurty. Celý areál koupaliště prošel renovací, skluzavky teď mají pryskyřicový povrch a stejně jako bazén jsou připraveny na provoz.

V úterky, čtvrtky a pátky se budou moci dostavit ranní plavci už od 7 hodin, v ostatní dny se brány qreálu otevřou od devíti. Ukončení provozu bude každý den ve 21.00 hodin. 

„Krytá bazénová hala je aktuálně mimo provoz a bude otevřena koncem června. Probíhají zde nutné úpravy a opravy osvětlení a nerezových prvků ve vířivce.“ informovala mluvčí Brna-střed Kateřina Dobešová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Brno-střed

Štítky koupaliště, Kraví hora, brno, omezený provoz, Mezinárodní den dětí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koupaliště na Kraví hoře znovu otevře na Den dětí, vstup bude povolen jen 300 plavcům  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.