Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Policie se připravuje na silvestrovské oslavy. Svoboďák bude bez ohňostroje, na řidiče si posvítí dopravní policisté

Policie se chystá na náročný konec roku. Silvestrovské oslavy pohlídají jak dopravní policisté tak policisté s dlouhými zbraněmi. Varují i před nebezpečím neopatrného odpalováním zábavní pyrotechniky.

Policie bude hlídat lidi i auta

Silvestr je za dveřmi a na konec roku se krom oslav chystají také policisté. Právě kvůli silvestrovským oslavám Nového roku se musí připravovat už dopředu. Jihomoravští policistí tak stejně jako každý rok dohlédnou na bezpečnost a veřejný pořádek. 

„Posílíme hlídky pořádkové služby zejména na rizikových místech v centru města Brna a dalších větších městech kraje, v terénu budou i policisté s dlouhými zbraněmi. “ uvádí mluvčí policie Pavel Šváb.

Pro veškerou dopravu se náměstí Svobody už ve 22:30 uzavře i ze směů od Rašínovy a Masarykovy ulice. V pozoru budou i dopravní policisté, kteří si posvítí na podnapilé řidiče. 

Místo ohňostroje bude letos světelná show

Policie varuje i před nebezpečným odpalováním pyrotechniky. Pokud už ohňostroje odpalovat opravdu chcete, dělejte tak s nejvyšší opatrností a podle návodu, ať nedojde ke zbytečnému neštěstí.. To ale neplatí pro zmiňované náměstí Svobody. Tady se letos s petardami ani ohňostrojem nepotkáte. Město kvůli bezpečnosti bujaré oslavy se zábavní pyrotechnikou zakázalo. Místo velkolepého ohňostroje se tak Brňáci mohou těšit na světelnou show.

Ohodnoť článek

Autoři

Štítky Brno, silvestr, Nový rok, policie, pyrotechnika, ohňostroj, dopravní policie, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie se připravuje na silvestrovské oslavy. Svoboďák bude bez ohňostroje, na řidiče si posvítí dopravní policisté  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.