Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Silvestrovské oslavy budou v Brně letos poprvé s oficiálním kulturním programem. Stánky zavřou v deset

Kulturní program v samotném srdce města Brna? Město tento rok poprvé uspořádal kulturní program na náměstí Svobody. Večer zpestří kapely, DJové a světelná show. Zařízené je i občerstvení, protože do desíti budou otevřené letos prodloužené vánoční trhy.

Program zahájí DJská dvojice

Silvestrovský program započne v osmnáct hodin a celou akci zahájí DJská dvojice Jan Foltýn a Jirka Flaisig. „Program na Silvestra je v Brně úplnou novinkou. Zveme všechny zájemce, aby dorazili na náměstí Svobody, kde si mohou dát punč a potkat se s přáteli za doprovodu hudby. Zároveň tím zjistíme, zda mají Brňané zájem o podobný typ akce na konci roku v režii města,“ zve na akci brněnská primátorka Markéta Vaňková.

Poté se představí kapela Romantica Band, která během hodiny a půl zahraje covery známých písniček. Po vystoupení kapely bude hudba opět v režii DJské dvojice. 

Vrcholem večera bude světelná show mezi ulicí Rašínovou a Běhounskou

„Celá akce vyvrcholí ve 21 hodin světelnou show. Ta bude promítána na budovu mezi ulicemi Rašínova a Běhounská. Postará se o ni společnost Spectrum brands a její téma bude překvapením,“ upřesňuje zastupitelka Kristýna Černá.

Pro Brňany budou zařízené nápoje i jídlo, protože na náměstí budou otevřené letos prodloužené vánoční trhy. Stánky se otvírají od třinácté hodiny na straně u McDonaldu a otevřené budou až do desáté večer. Na akci s městem spolupracuje hlavní mediální partner Hitrádio City Brno. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky silvestr, nový rok, oslavy, Brno, hudební skupina, Náměstí Svobody, vánoční trhy, Markéta Vaňková, Kristýna Černá

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silvestrovské oslavy budou v Brně letos poprvé s oficiálním kulturním programem. Stánky zavřou v deset  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.