Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Dnes vyvrcholí vánoční trhy v Brně. Na Zelňáku a Moraváku jsou dnes poslední den

Od konce listopadu jsou na čtyřech místech v Brně vánoční trhy. Dnes je však poslední den, kdy návštěvníci mohou zavítat na Zelný trh a Moravské náměstí. Na náměstí Svobody dnes vystoupí Česká metropolitní filharmonie.

Návštěvníci mohou nasát vánoční náladu před Štědrým dnem

Zítra už se většina lidí bude připravovat k usezení ke Štědrovečerního stolu. S přípravami štědrovečerního stolu je však spojená i časová tíseň, aby vše bylo tak, jak to má být. Proto je právě dnes možná poslední den před Vánoci, kdy ještě můžete nasát vánoční atmosféru dosyta. 

Program vyvrcholí vystoupením České metropolitní filharmonie

Na náměstí Svobody dnes podle slov samotných organizárorů vánoční trhy vyvrcholí vystoupením České metropolitní filharmonie v pět hodin odpoledne. Budou hrát Českou mši vánoční a vystoupí společně se sborem a sólisty. 

Před filharmonií vystoupí taneční skupina a bude se číst pohádka

Předchází tomu vystoupní taneční skupiny Flamingo ve tři hodiny odpoledne. Jedná se o brněnskou taneční skupinu zaměřující se na mažoretkový sport a okrajově i latinskoamerické tance.

O hodinu později na pódium usedne moderátorka Hitrádia city Brno Peťa Hokszová, která přečte pohádku s názvem Boříkovy lapálie. 

Poslední den, kdy můžete zavítat i na Zelňák a Morávak

Zelný trh a Moravské náměstí jsou dnes sice bez programu, ale zase je poslední den, kdy tam můžete zavítat. Trhy na těchto místech byly od dvadvacátého listopadu. Na Dominikánském náměstí a náměstí Svobody však trhy budou až do pátého ledna. I na Štědrý den se tam bude podávat jídlo a pití. Na náměstí Svobody bude program dokonce i na Silvestra.

Ohodnoť článek

Autoři

Štítky vánoční trhy, Česká filharmonie, Vánoce, Brno, taneční soubor, Zelný trh (Brno), Moravské náměstí, Štědrý den, silvestr, Flamingo, Hitrádio, Boříkovy lapálie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dnes vyvrcholí vánoční trhy v Brně. Na Zelňáku a Moraváku jsou dnes poslední den  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.