Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Finalisté a finalistky 16. ročníku se utkají o titul Miss & Mr. Look Bella

PR článek

V sobotu 2. listopadu se v brněnské nově zrekonstruované pasáži Jalta konalo semifinále 16. ročníku soutěže Miss & Mr. Look Bella. Top 24 dívek a top 12 mladých mužů, kteří vzešli z užšího výběru z castingů po celé ČR, které se konaly během října, se předvedlo porotě. Nejlepších 12 dívek a 6 mužů se stalo finalisty ročníku 2019. Během listopadu tuto 18ku čeká soustředění, kde budou, za pomoci patronů, topmodelů Veroniky Krajplové a Antonína Beránka, pracovat na zdokonalení v chůzi, sebeprezentaci a pózování před objektivem světoznámého fotografa Arthura Koffa, který je oficiálním fotografem soutěže. Těšit se mohou také na úžasné proměny pod rukama profesionálů ze studia Tomas Arsov Hair & Beauty Institute, kteří ještě podtrhnou jejich krásu a charisma. 

Našlapané týdny vyvrcholí finálem Miss & Mr. Look Bella 2019 v rámci slavnostního CZECH FASHION NIGHT v pražské Národní knihovně - Klementinu v poslední listopadový den - 30. 11. 2019, kde se představí finalisté v modelech od uznávaných módních návrhářů Yvony Leitner, Sandry Markové, Nely Slovákové, Petra Kaloudy,  Adama Grmolce a svatebního salonu Ceremoni.

Sledujte jejich cestu na Facebookových stránkách a Instagramu soutěže @lookbellaeu, kde bude probíhat podrobný report jednotlivých kroků proměny a zdokonalování jednotlivých disciplín, ve kterých by budoucí modelky a modelové měli zazářit právě během slavnostního finálového večera.

Do rozhodování o vítězích můžete zasáhnout i Vy – čtenáři Drbny. Během finálového večera budou uděleny mimo jiné i tituly Miss Look Bella Internet 2019 a Mister Look Bella Internet 2019, o kterých bude rozhodnuto hlasováním na sociálních sítích soutěže a i zde, u nás, na stránkách drbna.cz. Již za několik málo dnů budete moci dát hlas své favoritce a favoritovi a podpořit jej tak v boji o titul. 

Foto Look Bella

Štítky Look Bella, finále, hlasování, soutěž, Česko, Jalta, Národní knihovna České republiky, Instagram

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Finalisté a finalistky 16. ročníku se utkají o titul Miss & Mr. Look Bella  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.