Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Ke každému nákupu dáreček a drink zdarma. Vaňkovka dnes rozdává a prodlužuje otevírací dobu

Pokud jste přemýšleli, že vyrazíte na nákupy, dnes proto máte ideální příležitost. V brněnské Galerii Vaňkovka totiž dostanete po celou středu ke každému dáreček, v odpoledních hodinách navíc i drink od barmanů Spirit baru. Návštěvníky Vaňkovka Shopping Day čekají dnes také ochutnávky produktů z obchodů zdarma, různé slevy, možnost bezplatného líčení či večerní párty.

Dnešní akce je vyvrcholením dvoutýdenní virtuální módní přehlídky. Lidé mohli od začátku dubna čerpat inspiraci na nákupy z velkých LED totemů, které představovaly aktuální jarní trendy.

Po celou středu má Vaňkovka pro návštěvníky připravenu celou řadu slev a akcí v jednotlivých obchodech, využít jich přitom budou moci i v rámci výjimečně prodloužené otevírací doby, a to až do 22 hodin.

„Návštěvníkům se budeme snažit tento den ještě více zpříjemnit. Za každý nákup dostanou drobný dárek a od 16 hodin také speciální Vaňkovka drink v alko i nealko verzi. Nebude chybět ani živá hudba. Dámy budou moci využít také líčení zdarma od společnosti Sephora nebo diagnostiku pleti od dermo poradkyň z lékárny Dr. Max. K dispozici budou i asistované nákupy s naší stylistkou, která každému zájemci pomůže s výběrem oblečení na jarní a letní sezonu,“ vyjmenoval ředitel Galerie Vaňkovka Brno Jan Borůvka.

Od 16 hodin pak rozproudí brněnskou galerii DJ Schaff. Párty v jeho režimu skončí až s prodlouženou zavírací dobou ve 22 hodin.

Foto Tomáš Hrivňák

Štítky Vaňkovka shopping day, Vaňkovka, galerie, dárky, drink, dj, nápoj, Sephora, Dr. Max Lékárna, Brno

Ke každému nákupu dáreček a drink zdarma. Vaňkovka dnes rozdává a prodlužuje otevírací dobu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.