Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Otec se synem nechtěli vystoupit z vlaku na dolním nádraží, zmlátili a zkopali průvodčího

Velmi hrubou a násilnou reakci na zjištění, že dolní nádraží je konečnou stanicí osobního vlaku v Brně, se projevil pětapadesátiletý muž a jeho třicetiletý syn. Když jim průvodčí oznámil, že musí vystoupit, dvojice se na něj vrhla a začala ho mlátit.

Muži si prý nechtěli nechat vysvětlit ani to, že můžou pokračovat dál, ale musí přestoupit na jiný spoj. Pětadvacetiletý průvodčí od nich údajně následně na peronu dostal několik ran pěstí a poté, co upadl na zem, ještě také pár kopanců.

Na pomoc mu přišel strojvedoucí, který s ním počkal až do příchodů strážníků. Ty zavolala jejich kolegyně výpravčí. Strážníkům pak sdělil, že je v pořádku, ale k úhoně prý přišly jeho brýle.

„Náhradou škody se bude stejně jako podezřením z přestupku proti občanskému soužití zabývat správní orgán, kam hlídka případ postoupila," uvedla mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková. Staršího z  útočníků následně odvezla sanitka na záchytu. Muž totiž nadýchal 1,77 promile.

Foto ČD

Štítky dolní nádraží, vlak, agresoři, napadení, průvodčí, Brno

Otec se synem nechtěli vystoupit z vlaku na dolním nádraží, zmlátili a zkopali průvodčího  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.