Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Policisté stále hledají svědky smrtelné srážky auta a chodkyně na Černovické v Brně

Brněnští policisté žádají veřejnost o pomoc při objasnění úterní smrtelné nehody z Brna. Na Černovické srazil muž šestapadesátiletou chodkyni, ta na místě zemřela. Incident se odehrál několik metrů od přechodu pro chodce. Policisté potřebují svědky, aby celou situaci objasnili.

„K objasnění případu uvítáme svědecké informace chodců, případně řidičů, kteří viděli nehodový děj, případně to, co nehodě předcházelo. Svědci se mohou se svými poznatky přihlásit na tísňovou linku 158," vyzval policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Nehoda se stala v úterý ráno na frekventované Černovické ulici v Brně. Žena i přes snahu záchranářů na místě zemřela. Třiačtyřicetiletý řidič Fordu byl podle dechové zkoušky střízlivý. V průběhu vyšetřování nehody byla silnice ve směru na Mariánské náměstí průjezdná jedním jízdním pruhem. Před místem havárie se i tak tvořila dlouhá kolona.

Dnešní incident se stal ani ne týden poté, co v Brně opilý muž za volantem BMW srazil muže ve Fryčajově ulici. Své auto pak zapálil poblíž Útěchova. Nakonec skončil ve vazbě.

CELÁ ZPRÁVA: Policisté dopadli muže, který včera srazil a zabil chodce. Své auto zapálil na okraji Brna 
 

Foto PČR

Štítky chodkyně, srážka, auto, úmrtí, Černovická, Brno, havárie, Ford Motor Company, BMW, Útěchov

Policisté stále hledají svědky smrtelné srážky auta a chodkyně na Černovické v Brně  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.