Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V čele ANO 2011 stojí úřednice, která oznámila korupci

Ustavující schůzi má za sebou jihomoravská oblastní organizace politické strany ANO 2011. Členové partaje založené potravinářským magnátem Andrejem Babišem se v pondělí sešli, aby si vytvořili funkční organizační strukturu.

Krajskou koordinátorkou jihomoravské organizace ANO 2011 je Renata Horáková, bývalá úřednice znojemské radnice, která přišla o místo poté, kdy oznámila korupční praktiky tajemníka Vladimíra Krejčíře.

Úvodní neformální setkání prvních jihomoravských členů nového politického uskupení se uskutečnilo v Brně na Cejlu.

„Oblastní sněm plánujeme na 4. prosince,“ řekla agentuře Mediafax jedna ze zakládajících členek stranické organizace na jihu Moravy Zuzana Artimová.

Během schůzky se mluvilo o aktivním zapojení členů do činnosti oblastní organizace, ambicích uskupení a reálném zapojení ANO 2011 do politiky.

Brněnským koordinátorem se stal Jaroslav Černý, blanenským Vladimír Jakubec. Na Vyškovsku bude stranu zakládat Lukáš Kmenta, na Znojemsku Jiří Ludvík a Hodonínsku pomůže Renata Horáková.

Napsal Jiří Nováček, Mediafax

Štítky ANO 2011, politika, politická strana, Jihomoravský kraj, Brno, Andrej Babiš, Renata Horáková, Mediafax, Jaroslav Černý, Jiří Ludvík, Morava, Cejl, okres Vyškov, okres Znojmo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V čele ANO 2011 stojí úřednice, která oznámila korupci  |  Politika  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.