Počasí dnes33 °C, zítra23 °C
Neděle 30. června 2024  |  Svátek má Šárka
Bez reklam

Můj křup proti vládě. Šlachta v kampani zneužil Tyčinky Havlík, společnost se tvrdě ohradila

Bývalý policista a současný předseda Přísahy Robert Šlachta bude do podzimních krajských a senátních voleb kandidovat s podporou Motoristů, spolu budou o hlasy voličů usilovat i ve sněmovních volbách v roce 2025. Šlachta ve čtvrtek zahájil kampaň, chtěl lidem rozdávat Tyčinky Havlík se svým obličejem a nápisem „Můj křup proti vládě“. Problémem však je, že společnost o tom neměla tušení a po zjištění se proti účasti ve Šlachtově kampani tvrdě ohradila.

Šlachta měl v plánu lidem rozdávat tyčinky proti vládě

Robert Šlachta zahájil kampaň do Senátu ve čtvrtek v kanceláři Přísahy v Praze 2. Volebním obvodem bývalého policisty je Břeclav, v regionu bude ve volbách bojovat proti senátorovi Rostislavu Koštialovi z ODS, který bude svůj mandát obhajovat, ale také proti poslanci ANO Miloslavu Janulíkovi.

Předseda hnutí Přísaha na čtvrteční tiskové konferenci představil mimo jiné svůj plán lidem rozdávat Tyčinky Havlík polepené svojí fotkou a heslem „Můj křup proti vládě, jižní Morava volí Šlachtu do Senátu“.

Společnost Tyčinky Havlík se od kampaně okamžitě distancovala

Problém však vznikl, když se zjistilo, že společnost Tyčinky Havlík o Šlachtově iniciativě nevěděla a od kampaně se okamžitě distancovala.

„Naše společnost Havlík se neúčastní žádné politické kampaně a bude vždy neutrálním výrobcem, který si váží každého zákazníka. Od politické kampaně se naše společnost distancuje,“ uvedli zástupci společnosti Tyčinky Havlík na sociálních sítích s poděkováním svým zákazníkům za přízeň.

Sám Šlachta v reakci smazal příspěvek týkající se tyčinek ze sociálních sítí.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Přísaha, Tyčinky Havlík

Štítky Šlachta, politika, kampaň, Tyčinky Havlík, Jihomoravský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Můj křup proti vládě. Šlachta v kampani zneužil Tyčinky Havlík, společnost se tvrdě ohradila  |  Politika  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.