Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

ANKETA: Koho byste chtěli za primátora Brna?

, aktualizováno 19. srpna 2022, 23:59

V moravské metropoli vrcholí souboj o primátorský řetěz. Všechny politické strany, které se uchází o přízeň brněnských voličů, představily své lídry a věří, že po zářijových komunálních volbách obsadí klíčové pozice na radnici. O tom, kdo získá post šéfa Brna, jste rozhodovali už v předstihu v anketě Brněnské Drbny.

Do Zastupitelstva města Brna kandiduje při letošních komunálních volbách 14 politických stran či hnutí. Vítězství obhajuje hnutí ANO, které ale nakonec skončilo v opozici, kam ho odsunuli občanští demokraté v čele se současnou primátorkou Markétou Vaňkovou. Anketa je sestavená podle zveřejněného předvolebního průzkumu agentury Phoenix Research, podle kterého pětiprocentní práh překonalo osm stran. Hlasování ankety ukončíme v neděli 21. srpna ve 23:59.

Kdo se má stát primátorem Brna?

Celkem hlasovalo38241 čtenářů

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Město Brno

Štítky Brno, Volby, Komunální, Anketa, Markéta Vaňková, ODS, ANO 2011

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Radek Pazderka

Továrku rektum to byla vaše cesta na svět že jo.

Sobota, 20. srpna 2022, 13:04Odpovědět

Antonín Továrek

Tak vodpoví mně už konečně někdo, za kolik lovů žeró a chrápó a válijó se Ukroši na Jégrhauzu? Co třeba přímo lídři pelotonu? Nebo oni se závodu účastní v zastoupení? Tak co, primátorko? Tak co, náměstku? Mlčení? To byl film od Bergmanna, ale ten vy jungšici nemůžete pamatovat. Tak se vzpamatujte!

Sobota, 20. srpna 2022, 12:57Odpovědět

Antonín Továrek

Milá Pazderno, jelikož jste mi neodpověděla na dotaz stran věku, a navíc mi i nadále tykáte, přestávám vás brát na vědomí a odkazuji vás tam, kam jedině patříte, totiž do rekta.

Sobota, 20. srpna 2022, 12:50Odpovědět

Radek Pazderka

Továrku kdybys dokázal používat vyhledávání na internetu tak tu nepokládáš tak tupé dotazy

Sobota, 20. srpna 2022, 11:32Odpovědět

Antonín Továrek

Milý Pazderko, kolik je vám let, že si dovolíte mi jen tak ze startu bezostyšně tykat? To výmluvně svědčí o vašem vychování řeznického psa. Za druhé: Na ubytování Ukrošů na Myslivně jsem se neptal vás, nýbrž představitelů radnice. Vy jste snad jejich hlásná trouba? A konečně za třetí: Nevím, co je to Restart pro Brno, ale když vám tolik vadí, tak ho asi budu volit. A s tím nařčením z bolševismu bych byl taky opatrný. Bolševici - jak známo - prošli všemi partajemi, ODS nevyjímaje... Tož s Ruskem a s Putinem na věčné časy - a nikdy jinak!

Sobota, 20. srpna 2022, 11:07Odpovědět

Karel Hladík

Anketa mě zaujal, ale je nějaká podivná už jen to, že se dá hlasovat vícekrát denně smrdí, ale co by člověk čekal od Drbny, která je napojená na ODS mafii, ti se neštítí ničeho

Sobota, 20. srpna 2022, 11:01Odpovědět

Radek Pazderka

Továrku ty jsi nějaký maňásek z Restartu pro Brno? Odpověď ti dá Google - majitel hotelu ho dal městu pro uprchlíky ZADARMO. To samozřejmě bolševický nok tvého kalibru nedokáže ve své rusofilní mozkovně zpracovat.

Sobota, 20. srpna 2022, 07:45Odpovědět

Antonín Továrek

Sám jste paranoik, Pazderko! PP jako paranoik Pazderka. Svůj k svému.

Sobota, 20. srpna 2022, 06:02Odpovědět

Antonín Továrek

Mám dotaz na současnou primátorku a jejího náměstka Hladíka: Kdo platí pobyt ukrajinských přistěhovalců v luxusním hotelu Myslivna? Má s tím něco společného RMB či ZMB? A pokud ano, tak na základě čeho? - Ale možná se zbytečně ptám. Možná je sponzoruje firma, která jim dodala mašinky, jež parkují před Jégrhauzem...

Sobota, 20. srpna 2022, 05:58Odpovědět

Marky Petrášková

Já jsem hlasovala kolem půl desáté a bylo tady nějakých 14 tisíc hlasů teď je jich už skoro 19 tisíc a pořadí je jiné než bylo ráno, anketa je zcela objektivní protože výsledek se může ještě změnit až do jejího vypnutí. Paranoidní osoby nechápou že Drbna nemá jediný důvod anketu manipulovat.

Pátek, 19. srpna 2022, 13:40Odpovědět

Radek Pazderka

Jonáš tady plácá jak to manipuluje primátorka ale lídr SPD měl ráno sotva pár procent a teď má najednou dvacet. Každá strana to chce vyhrát a shání podporu jen paranoik Jonáš v tom vidí spojení primátorky s drbnou. Jestli v tom taky nejsou nějaké chemtrails

Pátek, 19. srpna 2022, 13:28Odpovědět

Martin Turan

Čísla se mění pode toho jak lidé klikají - za začátku vedl René Černý pak Hladík a teď Markéta Vaňková. obvinění z manipulace jsou nesmysl z hlavy trollů. Sleduji hlasování od jeho vyhlášení a první pozice se několikrát změnila. Takže jediná manipulace jsou lháři Jonáš a Peterka.

Pátek, 19. srpna 2022, 13:21Odpovědět

Tomáš Jonáš

Jasná manipulace primátorky. To jde vidět už podle zvolených fotek. Drbna manipuluje a vychází ze zmanipulovaného průzkumu Phoenixu placeného Valentou, který sponzoruje ODS. Neviditelná myš napojená na Blažka a jeho podsvětí ničemu jinému než podovdům nerozumí.

Pátek, 19. srpna 2022, 10:08Odpovědět

František Peterka

Je to zmanipulované. Díval jsem se i v noci a na stránce konstantě přibývají umělé hlasy, které koeficient rozpočítává. A upřednostňuje Vaňkovou. To vysvětluje těch 50% na startu. Bohužel holka je tak marná, že si musí platit zmanipulované ankety :)

Pátek, 19. srpna 2022, 09:57Odpovědět

Eric Erikovič

Nedůvěryhodná anketa. Ještě včera ve 21.00 měl Hladík 7% a dnes v 9 ráno 22%? Buď s tím manipulujete, nebo lidovci dostali stranický úkol :-))))

Pátek, 19. srpna 2022, 09:47Odpovědět

Oldřich Peprla

Nějak jste zapomněli na Fakt Brno a Davida Pokorného.

Čtvrtek, 18. srpna 2022, 18:37Odpovědět

Vanda Kadeřábek

Může zvítězit i charakterově závadný kandidát, když bude charismatický a formulovat krátkými větami, jasně, v klidu. Jako Trump formuloval. ODS je jedna ze tří největších pohrom, které ČR postihla. Slušný jedinec tam nemá co pohledávat. ANO je menší zlo - mělo by na předsedu vysunout někoho jiného. Včas, nyní. Babiš jako prezident ČR stejně nebude moci být předsedou.

Čtvrtek, 18. srpna 2022, 15:41Odpovědět

ANKETA: Koho byste chtěli za primátora Brna?  |  Politika  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.