Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIP lístky na koncert Saragossa band jsou téměř vyprodané

Tři týdny prodávají organizátoři vstupenky na červnový koncert Saragossa band v Nitře a už jim zbývá minimum VIP lístků. Návštěvníky osmadvacátého června v nitranském amfiteátru pobaví od pěti hodin odpoledne také diskoshow rádia Anténa.

Saragossa band se na Slovensko vrací po pěti letech. „Naposledy na nás v Nitře čekal téměř plný amfiteátr a byla skvělá atmosféra. Věříme, že v červnu uděláme ještě větší show, na což se velmi těšíme,“ řekl zpěvák Harry Karrer.

ČTĚTE VÍCE: Hands Up, vyzve v Nitře Saragossa Band

Lidé mají na výběr dva druhy lístků. Obyčejné stojí do konce května necelých jedenáct euro, VIP pak téměř padesát euro. Zájemci je seženou v síti Ticketportal. „V ceně VIP vstupenky je speciální vstup, vyhrazené sezení, neomezený catering, setkání s kapelou po koncertu a tričko s podpisy členů skupiny,“ sdělila mluvčí koncertu Perla Žinčíková. Doplnila, že VIP lístky jsou téměř vyprodané a pokud o ně mají návštěvníci zájem, měli by si s nákupem pospíšit.

Autoři

Štítky Saragossa Band, Nitra, koncert, brno, kultura, zprávy, 2014, VIP, amfiteátr, vstupenka, Slovensko, Ticketportal SK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIP lístky na koncert Saragossa band jsou téměř vyprodané  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.