Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Na veletrhu PRODÍTĚ bude 84 firem, zájem roste

Na veletrhu potřeb pro děti PRODÍTĚ, který začíná ve čtvrtek na brněnském výstavišti, bude letos vystavovat 84 firem. Je to asi o 40 procent více než v loňském roce. Akci doplní specializovaná výstava pro rybáře a dvě přehlídky v oboru finančnictví.

Veletrh PRODÍTĚ podle pořadatelů přinese novinky a trendy ze světa potřeb pro děti a jejich matky. Je také největší tuzemskou přehlídkou autosedaček, kočárků a dalšího sortimentu. Akci, která potrvá do neděle, doplní doprovodný program pro děti.

„Koncepční změnou je rozšíření záběru veletrhu na děti od narození do 15 let, loni to bylo na děti do šesti let,“ uvedl ředitel veletrhu Miloň Mlčák.

Ve čtvrtek začne i výstava rybářských potřeb. „Počet vystavovatelů je stále stejný, letos tu bude 61 firem," dodal Mlčák. Pro návštěvníky jsou připravené také přednášky z rybářského světa.

V pátek a v sobotu doplní výstavní akce na brněnském výstavišti Franchise meeting point a veletrh osobních financí a osobních investičních příležitostí Peníze.

Veletrh franšíz se koná podruhé, letos na něm bude 47 vystavovatelů z ČR, Slovenska, Rakouska, Německa, Kanady a Španělska.

„Máme tu zastoupení jako reality, cestovní ruch nebo bankovnictví,“ uvedla ředitelka veletrhu Franchise meeting point Jana Štěpánková. Podle ní je druhý ročník akce určený zejména pro malé a střední podnikatele.

Zdroj: ČTK

Štítky veletrh, PRODÍTĚ, rybářství, finančnictví, výstaviště, Brno, Brněnské výstaviště, Jana Štěpánková, Německo, Španělsko, Kanada, Rakousko, Česko, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na veletrhu PRODÍTĚ bude 84 firem, zájem roste  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.