Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Sobota 22. června 2024  |  Svátek má Pavla
Bez reklam

Do Brna přiletí představitel Q ze Star Treku. John de Lancie vystoupí na Comic-Con Junior

Na třetí ročník festivalu Comic-Con Junior do Brna přijede na podzim americký herec John de Lancie, který v populárním seriálu Star Trek ztvárnil postavu záhadné bytosti Q. Návštěvníci festivalu, který je určený fanouškům filmů, seriálů, komiksů a her ze žánrů sci-fi a fantasy, budou mít také možnost navštívit nový knižní veletrh Kniha Brno, který se koná souběžně. Pořadatelé to oznámili v tiskové zprávě.

Ve srovnání s jarním pražským festivalem Comic-Con je brněnská akce o něco více zaměřená na děti a dospívající. Součástí programu jsou i v Brně akce pro fanoušky cosplay, tedy kostýmů z jejich oblíbených filmů, seriálů, her nebo komiksů. „Pro cosplayery bude připraven bohatý program s vlastním pódiem, o zkušenosti se podělí hosté-cosplayeři. Programové linie se budou věnovat fenoménům jako manga, anime a japonská kultura, Star Wars, Stargate, Star Trek i další sci-fi, samozřejmě nebudou chybět ani Harry Potter, Hra o trůny, Pán prstenů a další fantasy. Právě jeden z herců Star Treku a představitel postavy Q, americký herec John de Lancie, je první odtajněnou hvězdou programu," uvedl programový ředitel festivalu Václav Pravda.

Další hosty ani podrobnosti o programu zatím pořadatelé nezveřejnili. Loni byl hlavní hvězdou brněnské akce přestavitel seriálového Supermana Dean Cain, ale také Connor Trinneer, Michael Shanks nebo Lexa Doigová z Hvězdné brány.

Pořadatelé na webu akce, která se uskuteční o prvním listopadovém víkendu, nabízejí až do konce června vstupenky za zvýhodněné ceny. Slibují videohernu a hernu pro deskové hry na 2000 čtverečních metrech i velkou Pokémon zónu s turnaji, burzou kartiček a dalším programem.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto John De Lancie, CC0, via Wikimedia Commons

Štítky zábava, děti, výtvarné, film, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Brna přiletí představitel Q ze Star Treku. John de Lancie vystoupí na Comic-Con Junior  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.