Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přijďte na akci Ať je klima v Brně prima aneb dny životního prostředí do brněnské ZOO

PR článek

Pojďte s námi najít poklad v brněnské zoo na akci Ať je klima v Brně prima. Na šesti stanovištích zažijete hodně zábavy a dozvíte se zajímavé informace o životním prostředí. Nahlédnete do života včel ve městě nebo nakrmíte kamenožrouta. Neváhejte a vyrazte s dětmi 9. června do zoo.

Mezinárodní den životního prostředí letos připadá na pondělí 5. června. Tímto dnem začíná v brněnské zoo akce s názvem Ať je klima v Brně prima aneb dny životního prostředí. Od pondělí bude možné zhlédnout putovní environmentální výstavu, model kostky tuny CO2 nebo mobilní měřící vůz kvality ovzduší.

Po celý týden na vás také bude čekat gamebook zaměřený na lesní porost České republiky. Víte, jaké jsou naše původní druhy stromů a jak mohou stromy ovlivnit prostředí města? U pokladen najdete první stanoviště, vyberete správnou odpověď a budete pokračovat po trase dle instrukcí. Otestujte tak své znalosti a dostaňte se až na konec stezky, kde se můžete zúčastnit slosování o hodnotné ceny! Stačí vyplnit kontaktní údaje a soutěžní list vhodit do boxu u pokladen.

Vše pak vyvrcholí v pátek 9. června hrou o poklad, kdy budou účastníci na šesti stanovištích plnit zábavné úkoly a sbírat razítka. Za vyplněný arch děti obdrží odměnu a díky hře se dozví řadu zajímavých faktů o životním prostředí. Prohlédnout si budete moci i Roadshow, které vám doveze kousek designu přímo z Brna! Více k akci se dozvíte na stránce priprav.brno.cz. Akce se uskuteční od 9 do 17 hodin.

Ohodnoť článek

Štítky ZOO Brno, #PripravBrno, MMB, OŽP, TIC Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přijďte na akci Ať je klima v Brně prima aneb dny životního prostředí do brněnské ZOO  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.