Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Procestovali vesmír, ale do Brna je nepustili. Herci z kultovního seriálu doplatili na propadlý pas

Čeští fanoušci seriálu Hvězdná brána zažívají zklamání. Herci Michael Shanks a jeho manželka Lexa Doig, kteří měli svou účastí o víkendu potěšit návštěvníky brněnského festivalu popkultury, z Kanady nepřiletí. Letištní kontrole se totiž nelíbily jejich cestovní doklady.

Nadšenci do sci-fi, fantasy a hororu se už několik týdnů těší na akci v jihomoravské metropoli. Napjaté očekávání osobností z filmového, herního a komiksového světa ale lidem zkazila smutná zpráva. Dvě z hlavních hvězd festivalu se účastníkům akce nakonec neukážou.

„Právě nás kontaktovali Michael Shanks se svou ženou Lexou Doig, že nebyli vpuštění do letadla kvůli problému s pasy. Nyní hledáme zahraniční hosty, kteří by byli odpovídající náhradou,“ napsali zástupci Comic-Con Junior na svoji facebookovou stránku.

Herecká dvojice, kterou diváci znají především z legendárního seriálu Hvězdná brána, fanouškům nahrála vzkaz na video, ve kterém se několikrát omluvila. Na vině je totiž sám Shanks, který si před odletem nezkontroloval cestovní doklady. Ty nesplňovaly podmínky pro vstup na území Evropské unie.

„Je to moje chyba. Za fanoušky do Česka přijedu, co nejdříve to půjde,“ vyjádřil se k situaci. Umělcovu ženu by na palubu sice pustili, ale bez manžela nechtěla cestovat. Ředitelé festivalu poté ohlásili, že kromě peněžní kompenzace pro návštěvníky domluvili setkání se Suanne Braun, která je rovněž tváří kultovního seriálu Hvězdná brána.  

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky Brno, kultura, festival, Comic Con, herci, Michael Shanks, Hvězdná brána, Lexa Doig, herec, Kanada, vesmír, Evropská unie, Suanne Braun, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Procestovali vesmír, ale do Brna je nepustili. Herci z kultovního seriálu doplatili na propadlý pas  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.