Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Fashion show ve Vaňkovce vyvrcholila průvodem modelek a modelů do centra města

PR článek

V rámci Fashion Show v Galerii Vaňkovka mohli 14. října návštěvníci nahlédnout pod pokličky příprav módních přehlídek. Součástí akce byly i dva slavnostní průvody více než tří desítek modelek a modelů, které se vydaly z Vaňkovky přes centrum Brna až na náměstí Svobody. 

Na běžných módních přehlídkách má divák možnost vidět až samotný výsledek, který prezentují profesionálové na přehlídkovém mole. „Na Fashion Show v Galerii Vaňkovka si však veřejnost zblízka prohlédla právě to, co obvykle zůstává očím skryto. Připravili jsme pro příchozí ukázky komentovaného stylingu, profesionálního líčení, tvorby jedinečných módních účesů a mnoho dalšího,“ přibližuje Tomáš Knop, ředitel Galerie Vaňkovka.

Veškerým děním provedl návštěvníky herec a moderátor Miroslav Šimůnek. Kromě něj se na akci diváci setkali i se stylistkou České televize Jarmilou Krahulcovou či s profesionály z renomované Make-Up Institute Prague. Zájemci mohli rovněž blíže nahlédnout do umění tvorby fashion videí. Ochuzeni nebyli ani o samotnou módní přehlídku, kde rovněž viděli řadu známých tváří.

Jmenovitě například Miss Universe Czech Republic 2021 Karolínu Kokešovou, tanečnici z pořadu Tvoje tvář má známý hlas a účastnici Love Islandu Tess Lojkáskovou nebo Miss Czech Republic 2016 Nikolu Uhlířovou,“ uvádí Veronika Kočová z filmového a reklamního studia Epicture, které akci spolupořádalo.

Netradiční defilé v ulicích Brna

Po prezentaci podzimní a zimní módy přímo na pasáži nákupního centra se následně více než tři desítky modelek a modelů vydaly na průvod do centra Brna. „Jsme rádi, že toto netradiční pojetí fashion přehlídky příchozí diváky i náhodné kolemjdoucí zaujalo. Rovněž doufáme, že jim prezentované modely nabídly inspiraci k doplnění šatníků na přicházející chladné měsíce,“ doplňuje Tomáš Knop.

Veškerá móda, kterou mohli diváci v rámci Fashion show spatřit, je k dostání přímo v obchodním centru Galerie Vaňkovka. Na instagramovém profilu Vaňkovky je zároveň pro veřejnost až do konce měsíce připravena soutěž o poukázky na nákupy v hodnotě až 15 tisíc korun.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, Vaňkovka, Modelky, Přehlídka, módní přehlídka, Miroslav Šimůnek, Česko, centrum města, Česká televize, Karolína Kokešová, Nikola Uhlířová, Love Island, Tvoje tvář má známý hlas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fashion show ve Vaňkovce vyvrcholila průvodem modelek a modelů do centra města  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.