Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Brno si pozvalo světové influencery. Ukáže jim slavné vily i město v noci

Cestovatelské hvězdy internetu se setkají v moravské metropoli. Brno hostí konferenci pro tvůrce digitálního obsahu, kteří se o své zážitky dělí na Instagramu, Facebooku a dalších sociálních sítích. Influencery čekají přednášky, workshopy i speciální prohlídky.

Devátý ročník konference Traverse 22 odstartuje o třetím zářijovém víkendu a bude hostit okolo 350 osobností z celého světa. Brno si od události slibuje zviditelnění a hlubší stopu České republiky v online světě. „Akce přesně zapadá do naší strategie a zaměření na digitální marketing. Naším cílem je nechat influencery vytvořit autenticky obsah, který dále využijeme,“ vysvětlil ředitel agentury CzechTourism, která se na organizaci konference podílí, Jan Herget.

Město Brno plánuje do influencerů vložit zhruba 1,9 milionu korun bez DPH, další milion zaplatí Czech Tourism a 1,4 milionu dá Centrála cestovního ruchu – Jižní Morava. Osobnostem společně zajistí zahajovací galavečer na hradě Špilberku, bohatý program či ubytování. Fotky a videa si cestovatelé pořídí z Jurkovičovy vily, Vily Tugendhat, noční Kraví hory i Valtic.

Na akci se sjedou mladí zástupci blogerů, stejně jako influenceři z řad sedmdesátníků. Ti se podívají nejen na krásy Brna, ale také do dalších koutů České republiky a jižní Moravy. „Bude je čekat historické centrum ve Znojmě a vinohrady, úplně nová Muchova stezka, Slavkov nebo fotogenické Moravské Toskánsko. A když už budou na Slovácku, tak nemůže chybět jihomoravské víno,“ řekl jihomoravský hejtman Jan Grolich (KDU-ČSL).

Dvoudenní konference Traverse je vzdělávací platforma, kterou nejlepší tvůrci využívají každoročně. Na brněnskou akci dorazí například britský novinář a moderátor známý pro práci s BBC Gavin Ramjuan, youtuber Jan Klaeui nebo spisovatel zaměřující se na muslimskou kulturu Tharik Hussain.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com/SplitShire

Štítky cestování, internet, online, influencer, traverse, Brno, konference, Facebook, Instagram, CzechTourism, Česko, Jihomoravský kraj, Tharik Hussain, Jan Grolich

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brno si pozvalo světové influencery. Ukáže jim slavné vily i město v noci  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.