Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: SerialKiller, online benefiční koncert DENOI, Sebastian s Pekařem na Špilberku, Oktobrefest a turnaj v Mortal Kombat

V době zákazů a opatření nám zbývá jen málo událostí, které by vám přinesly zábavu. I tak má ale Brno opět esa v rukávu. Seriálového festivalu SerialKiller si můžete užít i z domova, stejně jako koncert kapely DENOI. Koncert Sebastiana a Pekaře si zase můžete užít na Špilberku a na Zelňáku čekají poslední dny Oktoberfestu! A pokud vás štve počasí, zalezte si do akrádového baru a užijte si turnaj v Mortal Kombat.

Už třetí ročník seriálového festivalu Serial Killer opět pohltil Brno. Do našeho kulturou zaplněného města se sjíždí herci i filmaři a promítací sály se plní. Pokud se ale na svého seriálového favorita nedostanete kvůli omezené kapacitě k promítacímu plátnu, můžete si s registrací na webové stránce https://dafilms.cz/ užívat sledování zdarma z domu. I tak je ale na co se těšit v doprovodném programu. Dnes například k premiéře seriálu Terapie Sdílením, která začne v devět hodin, přijede celý filmový štáb včetně Ester Geislerové a večer vás bude čekat na Alžbětínské scéně divadla afterparty! Serial Killer potvrá až do neděle, takže si z programu jistě vyberete.

Zítřkem končí v Tržnici na Zelňáku brněnská odnož Oktoberfestu. Pokud jste rození pivaři a za tímto zlatým mokem jste letos chtěli odjet do zahraničí, stačí vám zajít na Zelňák. I tady vám hostesky i výčepní v typických krojích nabídnou to nejlepší z německých sudů. Tak si skočte zchladit hrdlo! 

Na koncert pod širým nebem se můžete naposledy vydat na Špilberk. Český Slavík roku 2015 Sebastian spolu s folkovou raketou z Kutné Hory Pekař  přijedou ukončit koncertní sezonu Letního kina. Pokud se nebojíte případného deštíku, rozhodně zítra na šestou doražte k hradu.

Počasí vám na cárání po městě moc nepřeje? Zalezte do útulné náruče arkádového baru Game Over, kde se bude zítra od sedmi hodin konat turnaj na konzolích v Mortal Kombat 11. Pokud máte chuť a sebevědomí ukázat, že jste ten nejlepší hráč, určitě doražte poměřit své síly. Čeká na vás PlayStation 4, dobré pití i jídlo a pohodová atmosféra jako u vás v obýváku. 

V neděli večer se měl konat Benefiční koncert kapely DENOI na Flédě. Ta ale kvůli koronaviru uzavřela své prostory a už to vypadalo, že vydělat peníze pro spolek JANUS se nepodaří. Kapela Denoi se totiž rozhodla uspořádat akci, díky které finančně pomohou dětem z dětských domovů. Takzvané Krizové lůžko pro právě tyto děti, které se najednou octnou z domova na ulici a nemají kam jít, ale přece jen pro spolek JANUS můžeme zařídit. Denoi se totiž rozhodli odehrát koncert online! 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl - neobyčejné Brno

Štítky kultura, Brno, koronavirus, koncert denoi, serial killer, turnaj, Mortal Kombat, Špilberk, koncert, hudební skupina, Oktoberfest, festival, Janus, Český slavík, domov, Playstation 4

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÍKEND: SerialKiller, online benefiční koncert DENOI, Sebastian s Pekařem na Špilberku, Oktobrefest a turnaj v Mortal Kombat  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.