Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Temná umělecká technoparty ve Vibu, Valentýnský BEERPONG, Vanessa v Kabinetu, 30. narozeniny Indies v Sonu, dechberoucí Cabaret Des Péchés a Vesmírný karneval nejen pro děti

A máme tady vyvrcholení měsíčních příprav obchodů. Jen co skončily Vánoce, už se začalo chystat na Valentýna. Ať už jste fanoušky tohoto svátku nebo byste se nejraději schovali do sklepa a počkali, až tohle šílenství přejde, v nabídce brněnských oslav si rozhodně vyberete. Milovníkům piva jistě přijde vhod tématický Valentýnský BeerPong, nadšenci do umění zas jistě ocení party ve Vibu s instalacemi a obrazy, trochu temnější muziky se dočkáte v Kabinetu Múz s Vanessou. Chybět však nebude ani jemnější hudba na narozeninách hudebního vydavatelství Indies, v Cabaretu Des Péchés se dočkáte fascinujícího představení a na své si přijdou i děti ve Hvězdárně.

Party na Valentýna ve Vibu jistě přitáhne všechny milovníky techna a výtvarna. Další z událostí Nocturne Number tentokrát láká na ukrajinského DJje Skobera a spousty dalších tuzemských i světových tvůrců hudby jako JAMES D, DISSCUT nebo OTHER VISION. S elektronickou hudbou se za ruku vezme také umění, které stejně jako posledně vytvořily GIRLZofHOC, dámská odnož brněnského spolku Hearts of Creation. Dnešní večer se zahalí do atmosféry temné elektronické hudby a ještě temnějších uměleckých děl s instalacemi, které vás chytnou za srdce. Doslova.

Dekadence ovládne i KABINET MÚZ. Sem o pátečním večeru po letech zavítá legendární kapela VANESSA, která proslula na pražské scéně devadesátých let jakožto jeden z prvních výrazných elektronických projektů. A co víc, skupina nepřijede jen tak zbůhdarma, hodlá v Kabinetu pokřtít své první album po svém znovuvstkříšení minulý rok. Podle členů kapely by měl být nejnovější projekt také nejtemnější, co kdy Vanessa vypustila. 

Máte chuť raději na jemnější hudební tóny? Vydejte se do Sona, kde bude hudební vydavatelství Indies slavit 30 let od svého založení. Už od 16:30 se můžete těšit na kapely jako -123min, Květy, DVA, nebo Bombarďák, který potěší jak děti, tak rodiče. 

Svátek zamilovaných se dá slavit, i když nemáte druhou polovičku, stačí vám k tomu ruce. K Valentýnskému BEERPONGU v arkádovém baru GAME OVER potřebujete dokonce jen tu vaši jedinou pravou a lásku k pivu a společenským hrám. Tady vám navíc nikdo nebude vyčítat, že jste mu něco hodil do pití. Díky smíšeným dvojicím si dokonce možná i nějakého toho partnera se stejnými zájmy najdete! 

Kabaretní příběh už je sepsaný, ale příběh Cabaretu des Péchés s touto show teprve začíná. Že nevíte, co tím mám na mysli? V tomto brněnském Cabaretu si vytvořili vlastní show, která vám v pátek 14. února představí příběh kabaretu od jeho počátků až po současnost.

Chtěli byste se naopak před všemi těmi zaláskovanými věcmi schovat? Můžete to zkusit, skrýt se pod masky a hromadu barev na obličej a odplout do jiné galaxie. Vesmírný karneval na Kraví hoře vám povolí stát se kýmkoli a čímkoli chcete a přitom ani nemusíte shánět raketu. Karneval sice cílí spíš na mladší ročníky, šanci vyhrát cenu o nejlepší masku však mají i rodiče! Tak naskákejte do vesmírné šaliny a nechte se v sobotu odvézt za hranice své fantazie!

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Skober

Štítky VIBE, Nocturne Number, BeerPong, Game Over, Sono, Vanessa, Kabinet múz, Brno, Indies Records, Den svatého Valentýna, hudební skupina, Vánoce, narozeniny, umění, slavnost, představení, hvězdárna, hudba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÍKEND: Temná umělecká technoparty ve Vibu, Valentýnský BEERPONG, Vanessa v Kabinetu, 30. narozeniny Indies v Sonu, dechberoucí Cabaret Des Péchés a Vesmírný karneval nejen pro děti  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.