Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Ďábelský Circus Mefisto, soutěž v pánském striptýzu, filmový sci-fi festival Future Gate, smíchem protkaný slovenský standup a koncert DUBIOZA KOLEKTIV

Tento víkend Brno čeká pekelná zábava. Do náruče hříchu volá Circus Mefisto, při kterém se vám zatají dech. Po vzduchu budete jistě lapat i při mezinárodní soutěži v pánském striptýzu nebo cyberpunkovou atmosférou protkaném festivalu Future Gate. Bránici si jistě pořádně procvičíte na standupové show slovenských bratrů Silné Reči a všechny údy protáhnete na koncertu Dubioza Kolektivu na Flédě s balkánskými rytmy.

Sedmý ročník sci-fi festivalu Future Gate ovládne neonový svět cyberpunku. Největší český festival sci-fi filmů a kultury se z Prahy ve středu přesunul do brněnské Hvězdárny a planetária a do Kina Art a potrvá do neděle 9. února. Sedmý ročník festivalu kromě premiérových snímků, klasiky a dokumentů přinese nově i soutěž žánrových novinek. Výchozím tématem filmové přehlídky je „svoboda“, vizuálním prostředkem k jejímu zobrazení se stane populární subžánr sci-fi: „cyberpunk“.

Silné Reči stand-up comedy show je zárukou toho, že vás čekají dvě hodiny plné zábavy - i když slovenské a trošku ostřejší. Ostřílení komici ale i vycházející hvězdy slovenské komedie se postarají o to, že v pátek 7. února odejdete z představení s úsměvem na tváři.

Fantastická a neuvěřitelná čísla si připravil Circus Mefisto v loni otevřeném Cabaretu des Péchés. Citadela Mefisto - Pole Dance Studio si pro diváky připravilo průřez uměním vzdušné akrobacie a pole dance, při kterých se všem zatahí dech. V unikátním představení Vás artisti v sobotu zavedou do manéže cirkusu, který režíroval sám ďábel.

Politicky nekorektní třaskavina bosenské výroby DUBIOZA KOLEKTIV vybuchne dnes na Flédě! Explozivní směs balkánských vlivů, dubu, ska, punku, reggae, hip hopu a elektroniky rozparádí krev ve vašich žilách a donutí vás rozhýbat své tělo. 

Kvůli mrazům s poslední doby jste promrzlí až na kost? Rozhodně vás rozehřeje světová elita pánského striptýzu, která se opět ocitne v Brně! A do vystoupení dají zřejmě všechny své dovednosti a předvedou to nejlepší, jelikož se jedná rovnou o Mistrovství světa v pánském striptýzu. Pokud oceníte vypracovaná mužská těla, tak se přijďte pokochat dnes, v pátek 7. února do Zoner Bobyhall.

Ohodnoť článek

Autoři

Štítky Dubioza kolektiv, Fléda, Pánský striptýz, Circus Mefisto, Cabaret des Péchés, Brno, Silné reči, standup, festival, striptýz, Future Gate, science fiction, koncert, soutěž, Kino Art, Praha, Planetárium Praha, zábava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÍKEND: Ďábelský Circus Mefisto, soutěž v pánském striptýzu, filmový sci-fi festival Future Gate, smíchem protkaný slovenský standup a koncert DUBIOZA KOLEKTIV  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.