Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Cirkus Mefisto, Svatební show, GO a Regiontour, Ondřej Havelka a Melody Makers

Dali jste si jako předsevzetí do nového roku, že budete více cestovat? Tak tento týden můžete načerpat inspiraci, ať už se plánujete vydat do světa nebo spíše prozkoumat naši zem. Nebo plánujete rovnou líbánky? Tak to vám tento týden hraje do karet!

Tento týden nás od čtvrtku 16. až do neděle 19. ledna čekají dva největší veletrhy z oblasti cestovního ruchu, GO a Regiontour. Veletrh Regiontour se zaměřuje na možnosti cestování po Česku, GO zase míří trošku dál. ouběžně s veletrhy probíhají Festival krajových specialit a regionální potraviny RegFoodFest a GO KAMERA – festival cestovatelských filmů, fotografií a publikací.

Go to FoodPark je nový food festival, který vznikl složením 3 projektů – 365 Gastromapa Lukáše Hejlíka, Ochutnej svět – Foodtruck Edition a Festival spojených národů Podyjí. Zároveň je festival součástí cestovního veletrhu GO a RegioTour. Základními motivy festivalu jsou region, svět a historie a kořeny. Pro návštěvníky je na výstavišti v pavilonu F připraven bohatý doprovodný program se spoustou gastronomie.

Naproti Vaňkovce, v historické budově slévárny, bude v pátek 17. a v sobotu 18. ledna desátý ročník Svatební show Brno, což je zase největší svatební veletrh. Dva dny plné svatební inspirace, svatebních trendů a tipů, módních přehlídek a zábavy ocení nejen nevěsty.

Dech beroucí akrobatická show Cirkus Mefisto se představí v sobotu 18. ledna v Cabaretu des Pechés. Dámy a páni mají připraveny průřez uměním vzdušné akrobacie, pole dance a několik čísel, při kterém se nejen pánům zatají dech. V unikátním představení Vás artisti zavedou do manéže cirkusu, který režíroval sám ďábel.

V sobotu 18. ledna se na Flédě vrátíme do 80. a 90. letech. Tak nasaďte ledvinky a vydejte se za DJem Mireczkem, který bude vybírat ty největší hity z tohoto období.

Každoroční stálicí koncertní sezóny Národního divadla Brno je kapela Melody Makers v čele s Ondřejem Havelkou. Prkna Mahenova divadla rozpohybují v neděli 19. ledna.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Tipy na týden, kultura, Go-Regiontour, Ondřej Havelka, veletrh, festival, Lukáš Hejlík, Česko, Národní divadlo Brno, Vaňkovka, inspirace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Cirkus Mefisto, Svatební show, GO a Regiontour, Ondřej Havelka a Melody Makers  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.