Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Retroparty v herním baru, Monkey Business, hiphop na Melodce, Václav Neckář, Vánoční koncert v Janáčkově divadle a Ty Nikdy label na Flédě

Vánoce v plném proudu. Přijďte si odpočinout od shonu a nakupování dárků na koncert nebo večírek. Čeká vás víkend nabitý hudbou, tancem a hrami. Stavte se do devadesátkového retrobaru Game Over na koktejl, na Flédu, kde si užijete koncerty Ty Nikdy Label nebo Monkey Business, do Sona na Václava Neckáře, do Melodky na hiphop nebo do Janáčkova divadla na vánoční koncert  Richarda Müllera, Michaela Kocába a Ondřeje Soukupa. Nudit se rozhodně nebudete.

Vraťte se v čase a stavte se do baru Game Over, kde na vás čeká skvělá retroparty ve stylu devadesátých let. Přijďte si užít vánoční večírek ve vysokých džínách a v halence s gigantickými vycpávkami na ramenou. Čekat na vás bude skvělá hudba, originální koktejly, pimball i playstation. 

Společný koncert členů labelu Ty Nikdy bude v pátek 20. prosince na brněnské Flédě. Vystoupí Idea, MC Gey, Paulie Garand, Rest, Boy Woneder, Martin Matys, Kenny Rough, DJ Fatte nebo Inphy.

A z podobného soudku bude i večer na Melodce. Tam v pátek 20. prosince vystoupí Tafrob a Daniel Vardan. A nebudou sami, těšit se můžete na opravdu různorodý program.

Chcete si užít pořádný vánoční večírek? Doražte v sobotu 21. prosince na Flédu. Matěj Ruppert s Romanem Holým a Terezou Černochovou to roztočí se svojí kapelou Monkey Business, která ozvláštňuje českou hudební scénu už od roku 2000.

Poněkud klidnější hudba vás čeká v Sono centru. Václáv Neckář a jeho doprovodná pop-rocková skupina Bacily odehraje vánoční koncert v něděli 22. Těšit se můžete na jeden z nejznámějších českých vánočních hitů Půlnoční.

Silná trojka v podání Richarda Müllera, Michaela Kocába a Ondřeje Soukupa je na společném šansonovém turné, v rámci, kterého v neděli 22. prosince zavítají do Janáčkova divadla v Brně. Významnou část repertoáru budou tvořit písně z alba V penzionu svět.

Ohodnoť článek

Autoři

Štítky Brno, Neckář, Müller, Soukup, Game Over, Ty Nikdy label, Tafrob, Václav Neckář, Fléda, koncert, Janáčkovo divadlo, Monkey Business, hudba, Richard Müller, Ondřej Soukup, Michael Kocáb, Vánoce, Sona, MC Gey

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÍKEND: Retroparty v herním baru, Monkey Business, hiphop na Melodce, Václav Neckář, Vánoční koncert v Janáčkově divadle a Ty Nikdy label na Flédě  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.