Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Divadelní svět Brno letos oslaví jubilejní 10. ročník. Zlevněné vstupenky jsou v prodeji jen do neděle

Divácky oblíbený festival Divadelní svět Brno letos v termínu 23.–28. května 2019 vstoupí do svého jubilejního desátého ročníku. Organizátoři lákají na více než padesát pozoruhodných představení z celého světa i na atraktivní téma, které zní: Evropský sen. Rozsáhlý festivalový program bude rozdělen do několika linií, díky nimž si na své přijdou diváci všech generací.

Divadelní svět Brno patří k největším a nejprestižnějším divadelním festivalům ve střední Evropě. Unikátní je zejména celoroční spoluprací nejvýznamnějších brněnských divadelních scén – Národního divadla Brno, Divadla Husa na provázku, HaDivadla, Městského divadla Brno, Divadla Polárka a Divadelního studia Marta.



Letos se v Brno (krom tuzemských souborů) představí i divadleníci z Belgiem Francie, Jihoafrické republiky, Jižní Koreje, Komorských ostrovů, Madagaskaru, Martiniku, Německa, Norska, Polska, Slovinska a samozřejmě i Slovenska. Diváci se mohou těšit dohromady na 55 představení na 15 různých místech. Kompletní program je k nahlédnutí zde.

S nákupem lístků by návštěvníci neměli otálet. Do neděle 7.4. lze totiž pořídit všechny vstupenky s 20% slevou. V kombinaci s nákupem 4 a více vstupenek na Festival Pass, který zajistí další 25% slevu, jsou tak vstupenky dvakrát výhodnější.

Více informací o festivalu i vstupenkách najdete na webových stránkách akce.

 

 

Foto Divadelní svět Brno

Štítky divadlo, divadelní svět, výhodné vstupenky, early bird, vstupenka, Brno, Divadelní svět Brno, festival, představení, Národní divadlo Brno, Divadlo Husa na provázku, Městské divadlo Brno, Divadlo Polárka, střední Evropa, Francie, Jihoafrická republika

Divadelní svět Brno letos oslaví jubilejní 10. ročník. Zlevněné vstupenky jsou v prodeji jen do neděle  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.