Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Kultura

Partner sekce

Hitrádio City Brno

Hitrádio City Brno

Víme, co se děje v Brně. Nalaďte nás na 99 fm a 100.8 fm.

VIDEO: Let It Roll klepe na dveře. Největší drum and bassový festival proběhne opět v Milovicích

Svátek všech milovníků drum and bassu se blíží. Tři dny a noci plné hudby, unikátního stage designu a bass linek. Už první srpnový víkend odstartuje oblíbený festival Let It Roll na letišti v Milovicích.

TIPY NA TÝDEN: Swingový večer, beseda u cimbálu, Pekař, zatmění Měsíce desetiletí a Tata Bojs

První půlka prázdnin se nezadržitelně řítí k svému konci. Co naplat, vzdorovat tomu nemůžeme. Ale můžeme si nazout taneční boty, svolat přátele a užívat si každou volnou chvíli naplno. Se skleničkou vína či piva v ruce, tento týden záleží jen na...

TRAILER TÝDNE: Animovaný Příběh koček pobaví děti i dospělé

Z čínské dílny do kin dorazí animovaný film Příběh koček. Ten ukáže život kočičích mazlíčků, kteří si žijí na vysoké noze v mrakodrapu.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Děsivé dědictví vystřídá pokračování oblíbeného Mamma Mia

Filmová nabídka se opět rozšíří o několik snímků. Tentokrát se můžete těšit na hororový příběh Děsivé dědictví a na prázdninovou komedii Mamma Mia! Here we go again.

Brno na podzim vyblázní jedinečný Dub FX

Úterý, 17. července 2018, 16:00Kultura

Brno na podzim vyblázní jedinečný Dub FX

Australský hudebník a performer Dub FX přiveze 20. listopadu na Flédu čestvé singly z připravované desky. Tvůrce, který si při svých one-man show vystačí jen s ústy a několika elektronickými krabičkami, je ztělesněním hudební nezávislosti. Od...

TIPY NA TÝDEN: Mydy Rabycad, Mucha, Bohemia Jazzfest a Ovínění pod Petrovev

Letošní léto bude protančené. I tento týden se v Brně chystá nespočet koncertů a hudebních představení. A to je jedině dobře. Naleštěte střevíc e a vydejte se vstříc novému týdnu, ideálně pravou nohou a s úsměvem na rtech.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Letní program obohatí Úsměvy smutných mužů a Mrakodrap

V následujícím týdnu bude v kině živo. Těšit se můžete kromě české novinky i na pokračování oblíbeného animovaného filmu Hotel Transylvánie či na akční thriller Mrakodrap.

TIPY NA ČERVENEC: Letní kina a divadla, otevřené sklepy, slavnosti, jídlo a putování po vinařských stezkách

Červenec je v plném proudu a chladnější počasí posledních dní nám otevírá možnosti, jak trávit celý den aktivně venku. Pokud tedy zrovna plánujete menší výlety nebo aktivity na víkend na následující týdny, máme pro vás seznam toho...

TIPY NA TÝDEN: David Koller, Visací zámek, Meruňkobraní, Balkan Bashavel a Lunetic

Léto nám vlévá energii do těla a tu je potřeba dostat ven. A jak jinak než tancem? Je jen na vás, jestli zvolíte klidnější pohupování na koncertě a budete mít energii na více večerů nebo to vezmete jednou, ale poctivě a protančíte celou noc.

TRAILER TÝDNE: Čeští turisté se vypraví na rudou planetu

Do sbírky letošních filmů v říjnu přibude česká komedie z netradičního prostředí. Na Mars se vydává pětice českých turistů a každý z nich má své sny a cíle. Jak jejich setkání na jiné planetě dopadne?

Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.