Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na Mendlově náměstí napadl host servírku, ukradl padesát tisíc

Předminulý čtvrtek krátce před polednem dorazil do herny a Mendlově náměstí neznámý muž, který si dal několik piv a požádal devatenáctiletou barmanku o vysvětlení hry na automatech. Následně ji však hrubě napadl a nakonec odcizil hotovost ve výši padesáti tisíc korun i sklenici, ze které popíjel. Policie žádá veřejnost o pomoc.

Brněnští kriminalisté řeší loupež, která se stala minulý čtvrtek v baru na Mendlově náměstí. Po napadení barmanku zamknul na WC. Když jí odcizil volně dostupné peníze, vrátil se k toaletám. "Přes dveře ženě vyhrožoval a chtěl, aby mu prozradila, kde je uschována další finanční hotovost," popsal mluvčí policie Pavel Šváb.

Dívku vzápětí zatáhnul do skladu, kde ji opět fyzicky napadl. Nakonec si z baru odnesl zhruba padesát tisíc korun i sklenici, ze které popíjel pivo. Barmanka neutrpěla vážná zranění, ale velmi nepříjemný zážitek ji možná zabrání v návratu do práce.

Pachatel mluvil česky bez přízvuku. Jde o muže ve věku asi 40 let, vysoký byl 180 cm, měl střední postavu, tmavé středně dlouhé lehce prošedivělé vlasy. Informace k pachateli můžete poskytnout prostřednictvím linky 158.

Štítky herna, mendlovo náměstí, brno, bar, servírka, host, napadení, krádež, automaty, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Mendlově náměstí napadl host servírku, ukradl padesát tisíc  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.