Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dahlgren si po třech obětech čtvrtou ještě potvrdil přes SMS

Dle informací České televize, jejíž redaktor měl možnost nahlédnout do spisu Dahlgren kontaktoval po vraždě tří členů rodiny nejmladšího přes textovou zprávu a domlouval si s ním odpolední běhání. Zároveň byl v den vraždy, tedy 22. května, viděn poštovní doručovatelkou a paní na úklid v domě.

Tyto informace napovídají, že je verze události, jak ji prezentuje Dahlgrenova obhajoba, českou policií zásadně zpochybňována. Informace České televize dále rozkrývají působení podezřelého američana v České republice. Z USA dorazil 30. dubna téměř bez prostředků a ihned si začal v Brně domlouvat doučování angličtiny. 

Další podrobnosti o chování Kevina Dahlgrena napovídají dohadům o jeho problematickém psychickému stavu. Noc před vraždou měl s nožem v ruce obcházet dům Harokových a blízké okolí. Tento nůž se mu také podle jeho vyprávění podařilo propašovat přímo na palubu letadla, kterým na konci dubna přiletěl. Vyšetřovací spis dále označil za první oběť matku rodiny, která měla zemřít kolem 8. hodiny ranní. Půl hodiny poté Dahlgren odeslal známému SMS, že se pravděpodobně vrací do USA. Dopoledne pak ještě zrušil dohodnuté doučování jednoho z brněnských studentů. 

Po zavraždění čtvrté oběti měl podle spisu odejít na autobus do centra Brna, kde nastoupil do taxi, ve kterém odjel do Vídně na letiště.

ČTĚTE VÍCE:

Soud s Kevinem Dahlgrenem bude pokračovat úterním jednáním. 

Štítky Kevin Dahlgren, Ivanovice, Brno, vražda, Česká televize, USA, Česko, Vídeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dahlgren si po třech obětech čtvrtou ještě potvrdil přes SMS  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.