Počasí dnes24 °C, zítra24 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Mezi Jehnicemi a Ořešínem havaroval autobus

Krátce před půlnocí vyjížděli brněnští hasiči k dopravní nehodě autobusu za Jehnicemi. Autobus noční linky cestou z Ořešína sjel ze silnice a převrátil se na bok. Dva cestující museli hasiči vyprostit. Provoz na komunikaci byl po necelé hodině obnoven.

Na místo události vyjely jednotky hasičů z požární stanice Brno-Lidická krátce před půlnocí. Řidič byl při jejich příjezdu již mimo vozidlo. Hasiči přes prostor čelního skla vynesli na páteřních deskách dva cestující a předali je do péče posádkám Zdravotnické záchranné služby.

Dispečink Dopravního podniku povolal na místo nehody soudního znalce. Policie ČR uzavřela komunikaci. Hasiči provedli na vozidle protipožární opatření, žádné provozní kapaliny z něj neunikly. Vyproštění havarovaného autobusu zajistil Dopravní podnik města Brna svým speciálním vozidlem. Provoz na komunikaci byl obnoven o půl jedné v noci.

Havarovaný autobus u Ořešína

Čtvrtek, 29. května 2014, 11:46

Havarovaný autobus u Ořešína, foto: HZS JMK
Havarovaný autobus u Ořešína, foto: HZS JMK

Štítky Jehnice, Ořešín, havárie, autobus, noční, hasiči, nehoda, doprava, Dopravní podnik města Brna, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mezi Jehnicemi a Ořešínem havaroval autobus  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.