Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Nehoda na dálnici D1 u Brna, vraky vozů blokují všechny tři pruhy

Dálnici D1 blokuje na 190. kilometru u Brna ve směru na Prahu od rána nehoda dvou kamionů a dodávky. Při hromadné srážce zůstali ve vozech zaklíněni čtyři lidé. Utrpěli těžká zranění. Sanitky je již převezly do nemocnic.

„Příčina neštěstí není známa a nelze odhadnout, kdy bude D1 zprovozněna,„Příčina neštěstí není známa a nelze odhadnout, kdy bude D1 zprovozněna," řekl v pravé poledne mluvčí policie Pavel Šváb.

„Vraky vozů blokují všechny tři pruhy dálnice. Provoz odkláníme přes Brno-Bohunice. V místě se tvoří kolony aut, je nutná opatrnost," zdůraznil Šváb. Na místo hned po kolizi dorazili dopravní policisté pátrající po její příčině.

Nehoda se stala krátce před půl desátou dopoledne. Na místě zasahovali zdravotníci v pěti sanitních vozech. Zraněné z místa odvezli do Fakultní nemocnice v Brně-Bohunicích a Nemocnice u sv. Anny.

„Utržili mnohačetná poranění hlavy, hrudníku, páteře i končetin," řekl mluvčí záchranky Radek Turín. Jednomu z pacientů při převozu selhávaly základní životní funkce.

Šváb upřesnil, že po zadokumentování nehody chce nechat policie uvolnit alespoň jeden jízdní pruh D1. Kdy by se tak ale mohlo stát, to nedokázal odhadnout.

Zdroj: ČTK

Štítky nehoda, Dálnice D1, 190. kilometr, směr Praha, dva kamiony, dodávka, Brno, Pavel Šváb, Praha, Brno-Bohunice, Fakultní nemocnice u sv. Anny, Turín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda na dálnici D1 u Brna, vraky vozů blokují všechny tři pruhy  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.