Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Bystrc čeká v sobotu a v neděli výluka tramvají

Z důvodu pravidelné údržby a oprav tramvajové tratě bude od ranního zahájení provozu v sobotu 23. listopadu do ukončení prací v neděli 24. listopadu 2013 vyloučena tramvajová doprava v úseku Vozovna Komín - Bystrc, Ečerova. Dopravní podnik předpokládá ukončení výluky na 20.00 h.

Linka travaje číslo 1 bude v provozu pouze v úseku Řečkovice - Vozovna Komín (ve směru do centra obslouží také nástupní zastávku Komín, smyčka).

Linka 3 pojede pouze v úseku Stará osada - Vozovna Komín (ve směru do centra obslouží také nástupní zastávku Komín, smyčka).

Vzhledem ke změnám v obězích vozidel na linkách 1 a 3 není podle dopravního podniku možné v uvedených dnech dodržet garantované časy odjezdů nízkopodlažních vozidel podle běžných jízdních řádů.

Náhradní doprava bude zajištěna mimořádnou autobusovou linkou x1 po trase Vozovna Komín - Zoologická zahrada - Rakovecká - Bystrc, Ečerova.

Změna zastávek:

Vozovna Komín - nástupní zastávka pro linku x1 směr Bystrc na komunikaci vedle tramvajových zastávek a výstupní zastávka od Bystrce pak na mostě u vozovny trolejbusů -  pro přestup je možno využít také výtah, který je součástí budovy vozovny trolejbusů vedle výjezdových vrat;

zastávky v úseku Svratecká - Ečerova - tramvajové zastávky nejsou v době výluky obsluhovány, linka x1 obsluhuje obvyklé zastávky náhradní dopravy na blízkých komunikacích včetně zastávky Rakovecká.

Štítky doprava, MHD, Brno, Bystrc, výluka, Vozovna Komín, jízdní řád, Řečkovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bystrc čeká v sobotu a v neděli výluka tramvají  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.