Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Nehoda u Tvarožné si vyžádala už tři životy. V nemocnici zemřelo i druhé dítě

V nemocnici zemřelo šestileté dítě, jehož rodina se v úterý večer srazila v autě s dodávkou u Tvarožné na Brněnsku. Na policejním webu o tom informoval brněnský policejní mluvčí Bohumil Malášek.

AKTUALIZOVÁNO 9:50

Přímo na místě zemřela devětadvacetiletá matka a tříleté dítě. Sedmatřicetiletý otec skončil v nemocnici stejně jako třiadvacetiletý řidič dodávky. Podle policie nedal řidič dodávky přednost osobnímu autu.

Záchranáři i lékaři se snažili druhé dítě zachránit, ale neúspěšně. "Dítě zemřelo po převozu do nemocnice," uvedl Žára. Bilance nehody je tak tragická, protože zemřela matka s oběma svými dětmi.

Podle mluvčího brněnské policie Bohumila Maláška se nehoda stala nedaleko čerpací stanice Rohlenka na křižovatce silnice vedoucí z Brna na Vyškov a odbočky na Tvarožnou. "Dodávka pravděpodobně nedala přednost osobnímu autu, protože vyjížděla z vedlejší silnice," uvedl Malášek s tím, že policie se příčinami nehody zabývá.

V osobním autě Seat cestovala čtyřčlenná rodina. Jedno dítě bylo v době příjezdu hasičů již mimo auto. Zbytek posádky museli hasiči vyprostit s použitím hydraulické vyprošťovací sady. Šestiletý chlapec byl v kritickém stavu transportován do nemocnice. Tříleté děvče a žena přes veškeré nasazení zasahujících týmů na místě svým zraněním podlehli. 

Muž z osobního auta má středně těžká poranění, s lehkými zraněními skončil muž z dodávky.
 

Štítky nemocnice, Tvarožná, automobil, policie, Brněnsko, SEAT, Brno, Vyškov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda u Tvarožné si vyžádala už tři životy. V nemocnici zemřelo i druhé dítě  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.