Počasí dnes15 °C, zítra15 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

U dálnice na Vyškovsku plameny pohltily autojeřáb. Příčinou byla technická závada

Na Vyškovsku, konkrétně u Holubic, na silnici I/50 vzplál autojeřáb. Podle hasičů se tak stalo kvůli technické závadě během jízdy, podařilo se jim dostat oheň pod kontrolu asi za pětačtyřicet minut. Škodu odborník odhadl na jeden a půl milionu korun.

Jihomoravští hasiči dnes po sedmé hodině ráno spěchali do Holubic na Vyškovsku. Dostali hlášení, že na cestě vzplál mohutným plamenem autojeřáb, konkrétně na silnici I/50 u sjezdu na dálnici D1 směrem na Slavkov u Brna.

Hasiči informovali, že se oheň rozšířil po celém jeřábu.  „Vozidlo je plně zasaženo požárem,“ popsali jihomoravští hasiči na sociální síti X. Za třičtvrtě hodiny poté oznámili, že se jim podařilo dostat plameny pod kontrolu.

Kvůli likvidaci ohně museli řidiči počítat s dočasným dopravním omezením. Škodu způsobenou požárem hasiči odhadují na jeden a půl milionu korun. Příčinou podle jejich zjištění byla technická závada během jízdy.

Ohodnoť článek

Foto se svolením HZS JMK

Štítky HZS JMK, hasiči, požár, dálnice, cesta, jeřáb, stroj, Jihomoravský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U dálnice na Vyškovsku plameny pohltily autojeřáb. Příčinou byla technická závada  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.