Počasí dnes15 °C, zítra15 °C
Pátek 18. října 2024  |  Svátek má Lukáš
Bez reklam

Policisté hledají svědky nehody, při které zemřel muž sražený dodávkou

V pondělí 14. října jsme informovali o tragické dopravní nehodě, při které přišel o život dvaasedmdesátiletý muž. Svou dodávkou ho srazil šestatřicetiletý řidič. Policie teď pátrá po svědcích nehody.

K tragické dopravní nehodě došlo v pondělí mezi 9:10 a 9:18 v Mikulově v ulici Kpt. Jaroše. Dodávka značky Opel Movano tam srazila chodce, který na místě zemřel. Muž, který řídil dodávku, měl negativní test na alkohol i drogy. „Policisté zjišťují příčiny a okolnosti nehody a míru zavinění jednotlivých účastníků,“ popsal začátkem týdne nehodu policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Řidič dodávky srazil seniora. Ten na místě zemřel

V pondělí dopoledne došlo k tragické nehodě v Mikulově. Kolem půl desáté tam srazil šestatřicetiletý řidič svou dodávkou dvaasedmdesátiletého chodce, který na místě zemřel. Policie nehodu vyšetřuje.

Policisté teď v souvislosti s nehodou žádají všechny, kteří by mohli přispět svou výpovědí k objasnění průběhu nehody, aby se jim přihlásili. „Dopravní policisty můžete kontaktovat prostřednictvím telefonního čísla 602 469 135 nebo 974 632 260, popřípadě můžete využít i policejní tísňové linky 158,“ uvedl za policii Miroslav Měchura.

Ohodnoť článek

Foto Tran Anh Tuan

Štítky doprava, nehoda, pátrání, svědci, Mikulov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledají svědky nehody, při které zemřel muž sražený dodávkou  |  Doprava  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.